Claw/grip mouse önerisi 8K

Bütçe
1000-7000

Elimi ölçüp söyleyeyim mi sana bir.

Gpx2 60 gram maya X 47 fram aradaki fark hissedilebilir bir miktar Lamzu'nun skatezleri gene kullanilabilir bence maya X almalisin zaten stok skatez begenmezsen icinden ekstra ptfe skatez cikiyor

Gpx2 60 gram maya X 47 fram aradaki fark hissedilebilir bir miktar Lamzu'nun skatezleri gene kullanilabilir bence maya X almalisin.

Şu an Viper V2 Pro kullanıyorum da maya X elimden uçmaz değil mi?

Skatez almaya gerek varmu Lamzu'ya.

Onu bence fareyi kullandiktan sonra karar ver. Skatez değiştirdigin zaman fareyi daha da kötü yapabilirsin burada mouse pad butun her şeyi belirliyor.

Onu bence fareyi kullandiktan sonra karar ver.

Kral ben kıbrıstayım TR'ye giden çok olmuyor biri var işte o gitmişken aldırayım mı? Wraith de X ray Obsidian var. Onun Lamzu maya için olanını mı alacağım. Maya X opsiyonu yok çünkü.

Kral ben kıbrıstayım TR'ye giden çok olmuyor biri var işte o gitmişken aldırayım mı? Wraith de X ray Obsidian var. Onun Lamzu maya için olanını mı alacağım. Maya X opsiyonu yok çünkü.
onun aynisini ben sormustum obsidianlar guzel onlari alabilirsin yada universal modeli

x ray obsidianin yorumlari iyi bence al tak begenmezsen kutudan cikan skatez ile degistirirsin

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025_0315_203538.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…