Claw/grip mouse önerisi 8K

Bütçe
1000-7000
Onun aynisini ben sormustum Obsidian'lar guzel onlari alabilirsin ya da universal modeli.

X ray Obsidian'in yorumlari iyi bence al tak begenmezsen kutudan cikan skatez ile degistirirsin.

Kanka bir şey daha soracağım kusura bakma rahatsız ediyorsam. Pwnage Trinity CF filan var wraitde o nasıl fıs mı?

Kanka bir şey daha soracağım kusura bakma rahatsız ediyorsam. Pwnage Trinity CF filan var wraitde o nasıl fıs mı?

Premium Omron switch var gorunus Viper'a cok benziyor eger delikli olmasi senin icin sorun teskil etmiyorsa alabilirsin güzel mouse gpx2'e gore parasini daha cok hak eden bir mouse a benziyor.

Yorumlara da baktim hassas diyorlar altdan bastirinca ice gocebiliyormus ve gicirdamalar varmis ama 37 gramlik bir mouse icin bunları normal karşılamak lazim malzemesi muhtemelen ince yapilidir ondan kaynakli olabilir bu gicirdamalar kulaklikla oynuyorsaniz sizi rahatsiz etmez.(bu sorunlar kullaniciya gelen urunlede alakali olabilir diger bir yorumda tam tersi soyleniyor çünkü)

delikli oldugu icin dikkatli olmak lazim icinde koruma var mi yok mu bilmiyorum ozellikler kisminda falan gormedim

Son düzenleme:
Premium Omron switch var gorunus Viper'a cok benziyor eger delikli olmasi senin icin sorun teskil etmiyorsa alabilirsin güzel mouse gpx2'e gore parasini daha cok hak eden bir mouse a benziyor.

Yorumlara da baktim hassas diyorlar altdan bastirinca ice gocebiliyormus ve gicirdamalar varmis ama 37 gramlik bir mouse icin bunları normal karşılamak lazim malzemesi muhtemelen ince yapilidir ondan kaynakli olabilir bu gicirdamalar kulaklikla oynuyorsaniz sizi rahatsiz etmez.(bu sorunlar kullaniciya gelen urunlede alakali olabilir diger bir yorumda tam tersi soyleniyor çünkü)

Delikli oldugu icin dikkatli olmak lazim icinde koruma var mi yok mu bilmiyorum ozellikler kisminda falan gormedim.

Kanka Lamzu maya X alıyorum şimdi mouse pad şu an elimde Xtrfy retro var alayım mı ace series?

Kanka Lamzu maya X alıyorum şimdi mouse pad şu an elimde Xtrfy retro var alayım mı ace series?
aslinda soyle diyim sen nasil bi mousepad istiyorsun hiz mi kontrol mu

istediklerine göre degisir çünkü bence su videoyu izlemelisin kendine gore en iyi olani al
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eger yuzeyi cok asinmadiysa kullanmaya devam edebilirsiniz gayet iyi mouse pad eger eskidiyse ESP tigerdan tang daoyu oneririm oda ayni bunun gibi %50 kontrol %50 hiz.

Kanka yazda aldım gayet iyi şu anlık.

eger yuzeyi cok asinmadiysa kullanmaya devam edebilirsiniz gayet iyi mousepad eger eskidiyse esp tigerdan tang daoyu oneririm oda ayni bunun gibi %50 kontrol %50 hiz
Aşınma derken neyden kastettin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı