Claw grip mouse önerisi

waukys

Femtopat
Katılım
3 Aralık 2023
Mesajlar
27
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hayır, palm için uygun. Bayağı büyük ve ergonomik bir mouse. Rampage SMX G-72 kullanıyorum. DeathAdder V3 Pro'ya benziyor ve claw tutmak aşırı zor.

Gördüğün üzere gayet uygun. Bu mouse her tutuşa uygun bir mouse, universal diye geçiyor tutuş biçimi bu farede. Razer'in DeathAdder serisi ergonomik bir seri. Yani her tutuşa uygun yiğitçim.
 

Dosya Ekleri

  • image.png
    image.png
    117,4 KB · Görüntüleme: 15
kafam karıştı hepiniz bir şeyler dediniz. benim tutuşum biraz garip bu arada claw diyorum benzediği için bileğim mousepad de yani normal clawdan biraz geride tutuyorum elimi bileğim değmiyor mouse a. ayrıca biraz logitech e bakındım da tıklamasında sorunlar oluyormuş kronik çift tıklama vs. bu konu düşündüğüm gibi uzamaz umarım. (bütçe 3.5k bu arada öneriniz varsa başka atabilirsiniz)
 
Kafam karıştı hepiniz bir şeyler dediniz. Benim tutuşum biraz garip bu arada claw diyorum benzediği için bileğim mouse pad de yani normal clawdan biraz geride tutuyorum elimi bileğim değmiyor mouse a. Ayrıca biraz Logitech'e bakındım da tıklamasında sorunlar oluyormuş kronik çift tıklama vs. bu konu düşündüğüm gibi uzamaz umarım. (bütçe 3.5k bu arada öneriniz varsa başka atabilirsiniz)

V3 Pro öneririm ben.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı