Claw grip mouse tavsiyesi

99593

Megapat
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Başlıkta belirttiğim gibi claw grip mouse arayışı içerisindeyim. Sık sık taşıyacağım ve dışarıda kullanacağım için kablosuz öncelik. Elim büyük. Bütçe olarak 1000i çok aşmadığı sürece sıkıntı yok benim için. Öncelikli olarak iş sonrasında oyun için kullanacağım. Uzun yıllar boyunca 100TL'lik mouse kullandığım için çok takıntım yok. RGB olmaması önemli değil az da olsun ışıklandırma olsun yeter. Uzun yıllar kullanabileceğim, rahatlıkla çantamda taşıyabileceğim dayanıklı fiyatına değen bir mouse arayışı içerisindeyim. 2. el mouselara da açığım eğer tanıdık veya kendinizin varsa yazabilirsiniz.

Aynı sebepten fare arıyordum. https://www.itopya.com/asus-rog-pugio-ii-aura-sync-rgb-kablosuz-gaming-mouse/#product-tabs bu fareyi aldım. İadeler ile beraber 200₺ ye geliyor. Bunun dışında o bütçeye G Pro Wireless veya Viper Ultimate olabilir.
Viper ultimate çok hoşuma gitti ama rtings mouse için küçük diyor. Razer kendi sitesi ise uygun diyor. Arada kaldım. Rog pugio da dayanıklı gözüküyor. G pro wireless'a bir türlü içim sinmedi nedense.
Deathadder v2 pro nasıldır? Kablosuz olması ve önceki mouse'umla yapı-boyut olarak neredeyse aynı olması da cabası.

Son düzenleme:
Hazır indirimdeyken bunu kaçırmayın derim. Claw için uygundur.
Cyberpunk sevmiyorum ama modelin 2. ellerine yöneldim. Sanırım docksuz versiyonun alacağım. Laptopla kullancağım için dock bana hitap etmiyor maalesef. Öneriniz için yine de çok teşekkürler.

Viper Ultimate çok hoşuma gitti ama rtings mouse için küçük diyor. Razer kendi sitesi ise uygun diyor. Arada kaldım. ROG Pugio da dayanıklı gözüküyor. G PRO Wireless'a bir türlü içim sinmedi nedense.
DeathAdder V2 Pro nasıldır? Kablosuz olması ve önceki mouse'umla yapı-boyut olarak neredeyse aynı olması da cabası.

Rtings'deki ölçülere itibar etmeyiniz yanlış ölçüler veriliyor orada. Şahsen aldığım birkaç fareyi ölçtükten sonra oradaki uzunluk ile aynı olmadığını gördüm şu an kullandığım faremde dahil.

İstediğiniz Mouse'nin ölçüleri için internete misal Logitech G403 dimension yazın ölçüleri ya direk mm hesabı olarak çıkar ya da inç olarak çıkar onu artık CM ya da Mm'ye çevirirsiniz.

Rizer Viper Ultimate.
126.73 mm X 57.6 mm X 37.81 mm

Yeterli gibi görünüyor ölçüleri bence?
Ama öneri olmadan önce siz yine el ölçülerinizi paylaşır mısınız?

Yaklaşık 20 cm boy var eni ise yaklaşık 8.5 cm.
Rtings'deki ölçülere itibar etmeyiniz yanlış ölçüler veriliyor orada. Şahsen aldığım birkaç fareyi ölçtükten sonra oradaki uzunluk ile aynı olmadığını gördüm şu an kullandığım faremde dahil.

İstediğiniz Mouse'nin ölçüleri için internete misal Logitech G403 dimension yazın ölçüleri ya direk mm hesabı olarak çıkar ya da inç olarak çıkar onu artık CM ya da Mm'ye çevirirsiniz.

Rizer Viper Ultimate.
126.73 mm X 57.6 mm X 37.81 mm

Yeterli gibi görünüyor ölçüleri bence?
Ama öneri olmadan önce siz yine el ölçülerinizi paylaşır mısınız?

Cyberpunk sevmiyorum ama modelin 2. ellerine yöneldim. Sanırım docksuz versiyonun alacağım. Laptopla kullancağım için dock bana hitap etmiyor maalesef. Öneriniz için yine de çok teşekkürler.
Bu modele de bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı