- Makaleler
- 13
Değmez tabii ki. Yazık etmeyin paranızı.3100 TL Amazon'da var.
Değmez tabii ki. Yazık etmeyin paranızı.3100 TL Amazon'da var.
3.100e pahalı, az daha koyup Lamzu, Sora falan almak daha mantıklı.3100 TL Amazon'da var.
2.100 TL'ye alacağınız VGN Dragonfly bile Superlight ile aynı seviye zaten3.100e pahalı, az daha koyup Lamzu, Sora falan almak daha mantıklı.
Senin attıgın sitelerde taksit seçeneklerini göremiyorumKötü tabii ki.
Ödeme aşamasında görebilirsin.Senin attıgın sitelerde taksit seçeneklerini göremiyorum
Tüm önerileriniz bunlar mı?
Mantıklı olan urunler bunlar, gıdıp superlıght falan almanızı onermem bu para da. Sora 4K/Lamzu 4K bunlar cok daha ıyı modeller.Tüm önerileriniz bunlar mı?
Mantıklı olan urunler bunlar, gıdıp Superlight falan almanızı onermem bu para da. Sora 4K/Lamzu 4K bunlar cok daha ıyı modeller.
Var hocam, her seyı var. Markanın destegı de cok ıyı, wraıthın yaptıgı destek de cok ıyı. Bır cekıncenız olmasın.Driverı falan var mı hocam inan hiç bilmiyorum kusura bakmayın çok ünlü bir marka ise bilmiyorum.
Var hocam, her seyı var. Markanın destegı de cok ıyı, Wraith'ın yaptıgı destek de cok ıyı. Bır cekıncenız olmasın.
Sora.Peki 2 modelden hangisi daha mantıklı almak sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.