Claw grip mouse tavsiyesi

Yaklaşık 20 cm boy var eni ise yaklaşık 8.5 cm.

Claw bildiğim kadarıyla pençe tutuşu oluyor.

Zowie za serisi tarz mouseler uygun olabilir elinize.

Endgame Gear XM1r alabilirsiniz eline tam olur küçük gelmez. 3370 sensör 3389'un upgradelenmiş hali.

Logitech G403 (büyük gelebilir biraz büyük fare) aynı arkadan çıkıntıya sahip ve claw için uygun.

SteelSeries Rival 5 alınabilir: Ama yukarıdaki rakiplerinin sensörü daha iyi diye biliyorum.

Claw bildiğim kadarıyla pençe tutuşu oluyor.

Zowie za serisi tarz mouseler uygun olabilir elinize.

Endgame Gear XM1r alabilirsiniz eline tam olur küçük gelmez. 3370 sensör 3389'un upgradelenmiş hali.

Logitech G403 (büyük gelebilir biraz büyük fare) aynı arkadan çıkıntıya sahip ve claw için uygun.

SteelSeries Rival 5 alınabilir: Ama yukarıdaki rakiplerinin sensörü daha iyi diye biliyorum.
Kablosuz kesinlikle önceliğim hocam. Kablo takılması laptopta canımı çok sıkıyor.
Razer Türkiye'nin garantisini yeren çok kişi var. Cidden böyle mi? Paramla rezil olmak istemiyorum çünkü.

Son düzenleme:
Kablosuz kesinlikle önceliğim hocam. Kablo takılması laptopta canımı çok sıkıyor.

Glorious model serisinin Wireless olanlarına bakın.
Logitech G PRO X superlight (gereksiz pahalı bence)
Rizer Viper Ultimate (küçük değildir kendisi ama çok pahalı)

Hazır indirimdeyken bunu kaçırmayın derim. Claw için uygundur.

Arkadaşında dediği gibi güzel bir indirimde şu an alınabilir.

Yukarıdaki mouseler hem oyun hem günlük kullanım için uygundur ama ben oyunu pek takmıyorum zevkine giriyorum derseniz.

SteelSeries Serisinin'de kablosuz mouseleri var 650'yi önericem ama bir sorun var diyorlardı tam hatırlamıyorum o yüzden öneri yapmadım ama o seriye bakıp araştırabilirsiniz.

Glorious model serisinin Wireless olanlarına bakın.
Logitech G PRO X superlight (gereksiz pahalı bence)
Rizer Viper Ultimate (küçük değildir kendisi ama çok pahalı)

Arkadaşında dediği gibi güzel bir indirimde şu an alınabilir.

Yukarıdaki mouseler hem oyun hem günlük kullanım için uygundur ama ben oyunu pek takmıyorum zevkine giriyorum derseniz.

SteelSeries Serisinin'de kablosuz mouseleri var 650'yi önericem ama bir sorun var diyorlardı tam hatırlamıyorum o yüzden öneri yapmadım ama o seriye bakıp araştırabilirsiniz.
Hocam pahalı olanlar da zaten 2. el temiz kullanılmış olanlara bakacağım. Razer viper ultimate de bir tek beni Tr garantisine gelen şikayetler korkutuyor. Logitech garanti çok iyi olmasına rağmen double-click sıkıntısının yaygın olması beni soğutuyor açıkçası. Eğer razer garantisi çok sıkıntıysa glorious'u bir yerde deneyip alacağım galiba. Farklı önerilere de açığım yine.

Hocam pahalı olanlar da zaten 2. el temiz kullanılmış olanlara bakacağım. Razer Viper Ultimate de bir tek beni TR garantisine gelen şikayetler korkutuyor. Logitech garanti çok iyi olmasına rağmen double-Click sıkıntısının yaygın olması beni soğutuyor açıkçası. Eğer Razer garantisi çok sıkıntıysa Glorious'u bir yerde deneyip alacağım galiba. Farklı önerilere de açığım yine.

Alacağınız mouse modelini Trendyol'dan alın çünkü 15 gün iade garantisi var. İlk 3 gün aldığınız modeli denersiniz ve internetten bakarsınız karşılaşılmış olan sorunlara ve mousenizde var mı diye test edersiniz hoşunuza gitmezse veya bir sorunu varsa iade edersiniz. 15 gün içerisinde sorgusuz bir şekilde iade edebiliyorsunuz. Reklam değil yanlış olmasın diğer yerlerde iade diye bir şey yok adam kapıdan çıktığın anda iade almıyor sonra üzülme.

Alacağınız mouse modelini Trendyol'dan alın çünkü 15 gün iade garantisi var. İlk 3 gün aldığınız modeli denersiniz ve internetten bakarsınız karşılaşılmış olan sorunlara ve mousenizde var mı diye test edersiniz hoşunuza gitmezse veya bir sorunu varsa iade edersiniz. 15 gün içerisinde sorgusuz bir şekilde iade edebiliyorsunuz. Reklam değil yanlış olmasın diğer yerlerde iade diye bir şey yok adam kapıdan çıktığın anda iade almıyor sonra üzülme.
En kötü trendyolda yoksa sıfır da olsa sahibinden get ile alırım ama beni daha çok düşündüren konu garantisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı