Claw grip tutuş için marka ve fare önerisi

BatuhanPlb

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Her zaman ürün seçimlerinde özellikleri daha kötü de olsa hep Razer, Logitech, SteelSeries gibi en çok bilindik markalara yöneldim çünkü genelde 3-5 aylık ömürleri olmayan kaliteli ürünler üretiyorlar veyahut çok ufak bir detayla beraber kalitelerini belli ediyorlar. Fakat biraz araştırınca fark ettim ki Gaming dünyasında özellikle mouse ve klavyelerde bu işin babası diyebileceğimiz markalar hiç de bu bildiğimiz markalar değilmiş. Hatta birçoğu da bu markalardan daha ucuzmuş.

Şimdi benim sorum şu: ATK, WLmouse, Ninjutso, VXE gibi gibi markalar gerçekten bahsedilen kadar kaliteli ürünler mi? (parça kalitesi, donanım, yazılım, vs.)? Yoksa bütçe varsa her zaman bilindik markaların ortalama üstü ürünlerini alıp geçmeli mi? Örneğin Logitech Pro X Superlight 2 vs. Ninjutso Sora v2.

Ayrıyeten tercihen claw grip mouse önerilerine açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bilindik markalar gereksiz pahalı oluyor açıkçası. Söylediğiniz markalar gayet sağlam. Bütçenizi belirtirseniz claw tutuş şekli için uygun bir mouse önerebilirim.

Her markanın illa sorunlu ürünü oluyor, onlar dışında markalar gerçekten kaliteli. Kaliteli olmasının yanında ucuzlar. En büyük konu da bu zaten, Razer da 5 binlik mouse, yurt dışı markalarında 2 3 bine rahatça bulunuyor.

Evet benim kafamı en çok kurcalayan kısım bu oldu. Razer'ın 2 katı daha iyi özelliklere sahip, Razer'ın yarı fiyatında olan mouseların aşırı pozitif yorumları dolanıyor internette.

@Deiinzz @miçobaba Fiyatına değdiği sürece herhangi biri olur bütçe sorunu yok. Palm, claw ikisi de uygun bana şuan deathadder v2 pro kullanıyorum biraz daha ufak bi mouse istiyorum artık. 2k ya da 4k hertz olması da önemli.

Sora V2 olabilir hocam bugün indirimdeydi. Bir de yine de bir bütçe belirlerseniz iyi olur, atıyorum 8K uygun mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…