Claw grip tutuş için marka ve fare önerisi

Hocam profesyonel mi oynuyorsun? Bütçe önemli değil fakat ekstra boşa vermeye de gerek yok.

Evet benim kafamı en çok kurcalayan kısım bu oldu. Razer'ın 2 katı daha iyi özelliklere sahip, Razer'ın yarı fiyatında olan farelerin aşırı pozitif yorumları dolanıyor internette.

Bazılarında o durum öyle bende geçenlerde Razer Basilisk V3 aldım 2200TL'ye belki yarı fiyata daha iyisi vardı ama Razer setup dizdiğim için pek umursamadım açıkçası.

Ben 1K Hertz de kullanıyorum bence 2-4-8k gibi yükseklere gerek yok. 1000HZ-8000Hz arası fark hissetmek için çok düşük bir fark, hissedebilecek olsanız dahi 8000Hz hem işlemciye çok daha fazla yük bindirir ve ciddi FPS/stabilite kaybı yaratır ve çoğunlukla uygulamalar 8000Hz input zaten desteklemez. Kısaca 8000Hz farkını hissetmek zor ve hissedilse bile düzgün çalışmıyor çoğu zaman. (mesaj alıntıdır.)

Evet öyle, Hz önemsiz.

Sadece FPS oyunları oynuyorum, en üst liglerde oynuyorum. Madem öyle diyorsunuz 2000-5000tl arası diyeyim. Evet 8k hertzi ben de gereksiz buluyorum şimdilik ama sanki 1600dpi/4k hz bi fark yaratıyor gibi deneyimlemiştim.
Hocam profesyonel mi oynuyorsun? Bütçe önemli değil fakat ekstra boşa vermeye de gerek yok.

Sadece FPS oyunları oynuyorum, en üst liglerde oynuyorum. Madem öyle diyorsunuz 2000-5000TL arası diyeyim. Evet 8K Hertz'i ben de gereksiz buluyorum şimdilik ama sanki 1600dpi/4k Hz bir fark yaratıyor gibi deneyimlemiştim.

4K Hz de aynı şekilde çoğu oyunda stabil değil, 2K üstüne çıkmanı tavsiye etmiyorum.

Hocam şuan önemsiz olsada 2-3 yıl içinde gerekli hale gelebilir üstelik arkadaş profesyonel oynadığıni belirtmiş.E bütçede sınırsız olduğuna göre bence 8k Hz olan bir mouse önemli.

Sadece FPS oyunları oynuyorum, en üst liglerde oynuyorum. Madem öyle diyorsunuz 2000-5000TL arası diyeyim. Evet 8K Hertz'i ben de gereksiz buluyorum şimdilik ama sanki 1600dpi/4k Hz bir fark yaratıyor gibi deneyimlemiştim.

Darmoshark M3S Max, yanına da stok bekleyip dongle almak en iyisi. Ama stok beklemezsen Scyrox v6.

Bu nasıldır arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…