Selam dostlar bahsettiğim iki model hakkında yapabildiğim kadar araştırma yaptım aradaki farklar benim gördüğüm kadarıyla DeathAdder'ın Switch'nin Viper miniye kıyasla daha fazla Click ömrü olması ve tasarım farkı olmasıydı. Fakat benim için tutuş stilime göre hangi mausun daha iyi olacağını kestiremedim. Razer DeathAdder V2 mi claw tutuş için daha uygun olur yoksa Viper mini mi?(ek not: Şu an kullandığım fare Razer DeathAdder'in sadece mavi rengi olan 3500 DPI modeli)
Viper Mini claw tutuş uyumludur. En önemli olan farenin eline uyup uymadığıdır. Aralarında sadece tıklama ömrü ve ergonomi farkı var. Viper Mini incelemem;
Herkese öncelikle merhaba. Vatan'dan 249 TL'ye almış olduğum Razer Viper Mini dün elime ulaştı. Konuyu zaman geçtikçe güncelleyeceğim. Kutu içeriği: Kutusunda "kullanım kılavuzu, garanti belgesi, yazılım kitapçığı ve bir adet olarak Razer'ın stickeri" gelmektedir. Kutusu çok hoş gözüküyor. Bu...
Viper mini claw tutuş uyumludur. En önemli olan farenin eline uyup uymadığıdır. Aralarında sadece tıklama ömrü ve ergonomi farkı var. Viper mini incelemem;
Herkese öncelikle merhaba. Vatan'dan 249 TL'ye almış olduğum Razer Viper Mini dün elime ulaştı. Konuyu zaman geçtikçe güncelleyeceğim. Kutu içeriği: Kutusunda "kullanım kılavuzu, garanti belgesi, yazılım kitapçığı ve bir adet olarak Razer'ın stickeri" gelmektedir. Kutusu çok hoş gözüküyor. Bu...
İkisini de uyacaktır. Simetrik istiyorsanız Viper, tamamen sağ el uygun olsun diyorsan DeathAdder V2 Mini al. Ben Viper Mini kullanıyorum ve elime gayet oturuyor. DeathAdder V2 Mini'de uyacaktır.
İkisini de uyacaktır. Simetrik istiyorsanız Viper, tamamen sağ el uygun olsun diyorsan DeathAdder V2 mini al. Ben Viper mini kullanıyorum ve elime gayet oturuyor. DeathAdder V2 Mini'de uyacaktır.