Claw tutuş, 19x9 el büyüklüğü için Razer Viper Mini uygun mu?

oosetoo

Hectopat
Deathadder elite elimde gayet rahat hissediyorum. Viper mini ile rahat eder miyim? Boyutları konusunda kararsız kaldım. Bir de Deathadder v2 indirime girer mi sizce? FPS ağırlıklı oynuyorum. CS GO, Valorant, PUBG gibi. Öneriniz nedir? Teşekkür ederim, iyi sosyaller.
@Kiznaiver @Xeonayp Hocam siz de ilgilisiniz sanırım bu konularla. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Şu an kullandığınız mouse daha büyük olsa da claw tutuş ile sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Biraz geriden tutarsınız en fazla. DA V2 indirime girer mi bilemiyorum ama şu anki fiyatını hak etmediği kesin. Sizin bütçeniz ne kadar?

Şu an kullandığınız mouse daha büyük olsa da claw tutuş ile sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Biraz geriden tutarsınız en fazla. DA V2 indirime girer mi bilemiyorum ama şu anki fiyatını hak etmediği kesin. Sizin bütçeniz ne kadar?
Hocam bütçem değişken. Fiyatını hakeden bir mouse için 900 civarını görebilirim. Ekonomide 200-300 TL uzun vade götürebilecek bir mouse için verilebilir. Rahat edebileceksem viper mini çok iyi olabilir bu konuda F/P olarak.

Hocam bütçem değişken. Fiyatını hak eden bir mouse için 900 civarını görebilirim. Ekonomide 200-300 TL uzun vade götürebilecek bir mouse için verilebilir. Rahat edebileceksem viper mini çok iyi olabilir bu konuda F/P olarak.
Pek de 900TL civarına çıkmak istemiyorsanız bunu öneririm:

Daha alt fiyatlara bir mouse isterseniz Pulsefire Haste 500TL'ye çok sık düşüyor. Onu bekleyebilirsiniz. 200-300TL aralığında en mantıklı mouse AGM700. Ayrıca büyük bir mouse ve şu an kullandığınız ile neredeyse aynı ölçülerde. Hatta daha rahat bile gelecektir ondan yükseklik ve eni yüzünden. Yalnız çok uzun ömürlü olmayabilir switch'leri. Skatezleri de kötü. Switch olarak 100TL'ye sağlam bir şey alıp kenara atarsınız ama o mouse'a uygun skatez var mı bilmiyorum.

Pek de 900TL civarına çıkmak istemiyorsanız bunu öneririm:

Daha alt fiyatlara bir mouse isterseniz Pulsefire Haste 500TL'ye çok sık düşüyor. Onu bekleyebilirsiniz. 200-300TL aralığında en mantıklı mouse AGM700. Ayrıca büyük bir mouse ve şu an kullandığınız ile neredeyse aynı ölçülerde. Hatta daha rahat bile gelecektir ondan yükseklik ve eni yüzünden. Yalnız çok uzun ömürlü olmayabilir switch'leri. Skatezleri de kötü. Switch olarak 100TL'ye sağlam bir şey alıp kenara atarsınız ama o mouse'a uygun skatez var mı bilmiyorum.
Önerileriniz için çok teşekkürler hocam. Ben yanlış anlattım 500-600 civarı olsa iyi olur fakat 900 TL da veririm uzun vade götürecekse şayet demek istedim. Ayrıca delikli mouse modeli istemiyorum hocam kusra bakmayın. Ona göre bir öneri verebilir misiniz?

Önerileriniz için çok teşekkürler hocam. Ben yanlış anlattım 500-600 civarı olsa iyi olur fakat 900 TL da veririm uzun vade götürecekse şayet demek istedim. Ayrıca delikli mouse modeli istemiyorum hocam kusra bakmayın. Ona göre bir öneri verebilir misiniz?

Viper Mini'den çok az daha büyük. Özellikle claw tutuş kullanıcıları için tasarlanmış bir mouse denebilir. Bunda da tutuşta sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Viper Mini'den çok az daha büyük. Özellikle claw tutuş kullanıcıları için tasarlanmış bir mouse denebilir. Bunda da tutuşta sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.
Prime mini mi? Prime mı hocam öneriniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı