Claw tutuş için mouse önerisi

hisokavl

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Yeni bir mouse almak istiyorum. Şu an G305 kullanıyorum ancak hiç memnun değilim. Daha önce 3 ay internet kafede Razer DeathAdder V3 Pro kullandım. Aşırı memnundum ancak sırf "Razer" başlığı altında daha yüksek bir para ödemek istemiyorum.

ATK blazing sky Z1 ve Scyrox v8​

Çok hoşuma gitti. Bu ikisi arasından sizce hangisi alınmalı? Ya da 2. el Logitech Superlight 2 veya Razer DeathAdder V3 almak daha mı mantıklı?

Gelen yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,
Yeni bir mouse almak istiyorum. Şu an G305 kullanıyorum ancak hiç memnun değilim. Daha önce 3 ay internet kafede Razer DeathAdder V3 Pro kullandım. Aşırı memnundum ancak sırf "Razer" başlığı altında daha yüksek bir para ödemek istemiyorum.

ATK blazing sky Z1 ve Scyrox v8​

Çok hoşuma gitti. Bu ikisi arasından sizce hangisi alınmalı? Ya da 2. el Logitech Superlight 2 veya Razer DeathAdder V3 almak daha mı mantıklı?

Gelen yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.
Bütçe tam olarak nedir? Malzeme yapısı kaliteli olsun diyorsanız Zaopin Z2 4K ve Fantech Helios II Pro S öneririm.

2. el Superlight almak gereksiz. Superlight alacaksan onun birebir kopyası ATK A9 Ultra alabilirsin. Scyrox V8 olabilir. V6 olabilir.

Öncelikle dönüş için teşekkür ederim. Razer da deneyimlediğim 8K Hertz Valorant oynarken ayrı bir öz güven getiriyordu. Ancak ATK A9'u da bir incelesem iyi olur.

Bütçe tam olarak nedir? Malzeme yapısı kaliteli olsun diyorsanız Zaopin Z2 4K ve Fantech Helios II Pro S öneririm.
En fazla 4k hocam.

Öncelikle dönüş için teşekkür ederim. Razer da deneyimlediğim 8K Hertz Valorant oynarken ayrı bir öz güven getiriyordu. Ancak ATK A9'u da bir incelesem iyi olur.

En fazla 4k hocam.
4K'nın hafif üstüne çıkarsanız Lamzu Maya X var, yapıştırın onu.

En fazla 4K hocam.

İnceleme konusu açmıştım şu an hala kullanıyorum birkaç gündür. Gayet memnunum.

Zaopin de çok iyi ama stoğu yoktu en son o yüzden bir şey diyemem.

4K'nın hafif üstüne çıkarsanız Lamzu Maya X var, yapıştırın onu.
ATK ile neredeyse tüm özellikleri aynı aradaki fiyat farkına değecek olan nedir hocam tam olarak?

İnceleme konusu açmıştım şu an hala kullanıyorum birkaç gündür. Gayet memnunum.

Zaopin de çok iyi ama stoğu yoktu en son o yüzden bir şey diyemem.
Tutuş şekliniz nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı