Claw tutuş için RAWM ES21 Pro vs RAWM SH01 Pro

twistrusts

Zeptopat
Daha fazla  
Tutuşum claw. İnternette iki fareyi karşılaştıran pek bir şey bulamadım. Markanın forumda çok önerildiğini gördüm ama hangisini alacağımı bilemedim. Yakın bütçede daha iyi öneriniz varsa da yazarsanız sevinirim.

Sh01 Pro, Viper V3 Pro'nun biraz küçük halı. Yakininizda medimarkt falan varsa gidin orada deneyin Viper V3 üzerinden az buçuk nasıl duracağını tahmin edebilirsiniz. ES21 SH01'e göre daha büyük ve yumuşak hatlı.

SH01 Pro modeli claw tutuşa uygun. Diğeri palm tutuş için. Markaya kötü diyen yok. Bende bir süredir arayıştayım. Bu marka çok çıktı karşıma. Çok baktım bu marka ile waizowl markaları arasında kaldım. Ama ben palm tutuşa sahibim. Waizowl ogm Pro V2 palm tutuşa uygun. Siz bir de Cloud modeline bakın waizowlnin. Belki beğenirsiniz. Farenin dış kaplamalarını çok seviyorlar ve şikayet edene dahaca denk gelmedim.

Ama bütçe 3000 lira ise rawm asla üzmez.

Hocam cevabınız için teşekkürler. Yarın ikisinden birini alacağım, son kararı verme aşamasındayım, mouseların incelemelerini izledim. SH01 Claw için daha uygun görünüyor ama ES21'e hem claw hem palm için uygun demişler. Ayrıca ES21'in skatezlerine daha iyi demişler ve ağırlık olarak da daha hafif. Halihazırda büyük bir mouse kullandığım için ES21 bu şartlarla da birlikte daha iyi bi seçim mi olur diye düşündüm. Fikriniz ne olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…