Claw tutuş için Zowie FK1-Plus C alınır mı?

Hocam xantares bu konusa Zowie'nin FK2 dw modelini de kullandığını ancak alışamadığını söylemişti bence FK1 C ye çok alıştı ya da shape olayının gerçekten çok büyük etkisi var.

Hocam shape tabii ki çok önemli bir de xantares ekipman değiştirmeyi sevmeyen birisi hani profesyonel oyuncular zaten pek değiştirmez ama xantares daha kapalı bu konuda klavyesi mouse padi faresi, ki donanım olarak yeterli olduğu için rahat ediyorsa ona profesyonel arenada bir eksiklik katmaz zaten.

Zowie Razer Logitech şu 3 markayı kullanıyor CS topluluğu bunlar da en başta sponsorluk alıp sonrasında alıştıkları için

Tamam işte hepsi sponsor. Forumda bir gezin fiyat sınırı yok mouse önerir misiniz diyenlerden birine bu 3 markayı önermişler mi bir bakın hocam Razer'lar zaten scroll olarak kronikler oraya hiç bulaşılmaz bence

Tamam işte hepsi sponsor. Forumda bir gezin fiyat sınırı yok mouse önerir misiniz diyenlerden birine bu 3 markayı önermişler mi bir bakın hocam Razer'lar zaten scroll olarak kronikler oraya hiç bulaşılmaz bence.

Razer almayı hiç düşünmüyorum FK1-C aklıma yattı aslında sanırım onu tercih edeceğim sağ olun bilgiler ve tavsiyeler için.

Tamam işte hepsi sponsor. Forumda bir gezin fiyat sınırı yok mouse önerir misiniz diyenlerden birine bu 3 markayı önermişler mi bir bakın hocam Razer'lar zaten scroll olarak kronikler oraya hiç bulaşılmaz bence

Benim marka takıntım yok ben sadece Zowie farelerin CS2 için biçilmez kaftan olduğunu düşünüyorum. Ağırlık dengesi ve Shape'i inanılmaz. Ben da V3 faker Edition da kullandım G PRO da ama bunlara alışma süresi bir hayli uzun olduğunu düşünüyorum

Razer almayı hiç düşünmüyorum FK1-C aklıma yattı aslında sanırım onu tercih edeceğim sağ olun bilgiler ve tavsiyeler için.

Tekrar söylüyorum hocam kablolu almayın (takıntınız yok biliyorum) ancak gerçekten pişman olursunuz bende kablolu aldım pişmanım şimdi

Ama Fortnite Apex için öneri isteyen birine de Zowie önermezdim orada yanlış anlaşılmayayım. Önerdiğiniz Scyrox V8 olsun Wraith'teki birçok mouse o tür oyunlar için çok iyi

Tekrar söylüyorum hocam kablolu almayın (takıntınız yok biliyorum) ancak gerçekten pişman olursunuz bende kablolu aldım pişmanım şimdi

CAMADE II - Espor Cable Management Device | Zowie Turkey şu aleti kullandığın sürece hiçbir kablolu mouse ta sorun yaşamazsın hatta Zowie FK1-C serisinde C serisi olduğu için kablosu paracord hafif kablo o yüzden hissetmezsin bile ama kesinlikle bungee kullan.

Hocam e-sporculardan bu konuya girmeniz baştan hataydı biliyorsunuz ki QCK yı çok kullanan kişi var ancak bunların devri bitti artık 2025 yılındayız yani bir şeyleri yenileme vakti diye düşünüyorum ben

Hocam anlıyorum ancak Zowie almak istiyorum ve kablosuz fareleri fiyat olarak bütçemi çok aşıyor Wraith sitesindeki önerdiğiniz fareleri inceleyeceğim sağ olun.

Tekrar söylüyorum hocam kablolu almayın (takıntınız yok biliyorum) ancak gerçekten pişman olursunuz bende kablolu aldım pişmanım şimdi.

Hocam e-sporculardan bu konuya girmeniz baştan hataydı biliyorsunuz ki QCK'yı çok kullanan kişi var ancak bunların devri bitti artık 2025 yılındayız yani bir şeyleri yenileme vakti diye düşünüyorum ben

QCK kayma yetisini hemen kaybettiği için bizim için kötü maddi durumlardan yoksa e-sporcular günde 2 defa QCK yeniliyordur eminim

Artisan alır geçersin o zaman artisan hien mid kullandım üstüne kullanmadım mouse pad wraithtten denediklerim de dahil

Bir şeyleri yenilemek doğru karar ama bir şeyleri sürekli değiştirirsen de xantaresin dediği gibi ekipman sürekli değiştirince o yeteneklerini yavaş yavaş kaybediyorsun ağır mousetan hafif e büyük mousetan küçüğe geçmek gibi

Hocam FK1C 120 grammış şu an kullandığım mouse 87 gram biraz ağır mı yoksa bana öyle geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…