Claw tutuş için Zowie FK1-Plus C alınır mı?

Sadece CS2 içinse Zowie ama Fortnite Apex gibi hızlı hareket gerektiren oyunlar oynuyorum veya oynayacağım ileride dersen ATK Pro.

CS2 ve Valorant harici oyun oynamam yüksek ihtimal hocam tek düşündüğüm kablosu sıkıntı olur mu Zowie'nin kablo düzenleyecisini alamam çünkü.

CS2 ve Valorant harici oyun oynamam yüksek ihtimal hocam tek düşündüğüm kablosu sıkıntı olur mu Zowie'nin kablo düzenleyecisini alamam çünkü.

Paracord kablo daha önce kullandın mı bilmiyorum ama kablo varmış gibi hissetirmiyor tabii bir kablosuz performansı bekleme ama yine de o kablonun ağırlığını fazla hissetmezsin paracord kablonun olayı bu

Ve daha dayanıklı aslında eğilip bükülmüyor plastik kablo gibi

Paracord kablo daha önce kullandın mı bilmiyorum ama kablo varmış gibi hissetirmiyor tabii bir kablosuz performansı bekleme ama yine de o kablonun ağırlığını fazla hissetmezsin paracord kablonun olayı bu.

Ve daha dayanıklı aslında eğilip bükülmüyor plastik kablo gibi.

Anlaşıldı hocam ben Zowie'yi almaya karar verdim zaten sağ olun öneriler için.

Paracord kablo daha önce kullandın mı bilmiyorum ama kablo varmış gibi hissetirmiyor tabii bir kablosuz performansı bekleme ama yine de o kablonun ağırlığını fazla hissetmezsin paracord kablonun olayı bu.

Ve daha dayanıklı aslında eğilip bükülmüyor plastik kablo gibi.

Hocam ben kablosuz almaya karar verdim bütçe olarak 3500'e kadar falan yükselebilirim tavsiye verebilir misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı