Claw tutuş için Zowie FK1-Plus C alınır mı?

Ali h.0683

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, ciddi anlamda espor düşünüyorum. Bir mouse alacağım, aklımdaki mouse Zowie FK1-Plus C modeli. 3000 TL'ye kadar bütçem var, CS2 için alacağım. Sensör muhabbetinden çok anlamıyorum. Bu mouse, Xantares’in de aktif olarak kullandığı mouse sanırım. Bu fiyatta daha iyi bir mouse var mıdır yoksa bu iyi midir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Selamlar, ciddi anlamda espor düşünüyorum. Bir mouse alacağım, aklımdaki mouse Zowie FK1-Plus C modeli. 3000 TL'ye kadar bütçem var, CS2 için alacağım. Sensör muhabbetinden çok anlamıyorum. Bu mouse, Xantares’in de aktif olarak kullandığı mouse sanırım. Bu fiyatta daha iyi bir mouse var mıdır yoksa bu iyi midir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Scyrox v8 bakın isterseniz.

Selamlar, ciddi anlamda espor düşünüyorum. Bir mouse alacağım, aklımdaki mouse Zowie FK1-Plus C modeli. 3000 TL'ye kadar bütçem var, CS2 için alacağım. Sensör muhabbetinden çok anlamıyorum. Bu mouse, Xantares'in de aktif olarak kullandığı mouse sanırım. Bu fiyatta daha iyi bir mouse var mıdır yoksa bu iyi midir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

O parayı hakettiğini sanmıyorum bu bütçelerde kablolu alınmamalı hocam.

Hocam çok tanıdık olmayan markaların kablosuz ürünlerine çok güvenemiyorum gecikme çoğu modelde olur diyorlar.

Yok hocam 2025 yılındayız kalmadı onlar artık çok düşük modellerde var

Hocam çok tanıdık olmayan markaların kablosuz ürünlerine çok güvenemiyorum gecikme çoğu modelde olur diyorlar.

Bakabilirsiniz indirimde bayağı iyi bir fiyata satılıyor

Yok hocam 2025 yılındayız kalmadı onlar artık çok düşük modellerde var.

O parayı hakettiğini sanmıyorum bu bütçelerde kablolu alınmamalı hocam.

Aslında çok tanıdığım bir mouse değil tek çıkar yani xantaresin kullanması Zowie almayı düşünüyorum ya da gpx Superlight ama bütçe farkı çok Zowie'ya da başka bir mouse öneriniz var mı?

Aslında çok tanıdığım bir mouse değil tek çıkar yani xantaresin kullanması Zowie almayı düşünüyorum ya da gpx Superlight ama bütçe farkı çok Zowie'ya da başka bir mouse öneriniz var mı?

Hocam siz görmemiş olabilirsiniz ancak gayet tanınmış markalar. Birde asla bu fiyata kablolu almayın pişman olursunuz

@Michael_Kaiser 'in attığı mouseyi veya scyrox v8 i almanızı öneririm. Ürünlerin inceleme videolarına bakabilirsiniz, artık kablolu mouse devri bitti diyebiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı