Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2000 TL bütçem var ve fareyi claw şeklinde tutuyorum. Bütçeyi çok az daha zorlayabilirim. Bu bütçede mouse önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
@Mantar09 bütçeyi zorlamasına gerek yok Parolapara kampanyası ile alabilir.
Aynı şekilde iyzico kampanyası ne oluyor onun hakkında da pek bir fikrim yok internetten fazla alışveriş yapmıyorum.İyzico kampanyası hâlâ duruyorsa onu da kullanabilir.
Bilmediğimden soruyorum o nasıl bir kampanya hocam?
Aynı şekilde İyzico kampanyası ne oluyor onun hakkında da pek bir fikrim yok internetten fazla alışveriş yapmıyorum.
Bugün İyzico kampanyası için son gün diye biliyorum.Bu konuda nasıl yapılacağını yazıyor. Ancak bildiğim kadarıyla İyzico indirimleri bitti sadece Parolaparayı kullanabilirsiniz.İyzico Parolapara kampanyalarının hepsi nasıl yapılır ve hangi sitelerde geçerli?
Arkadaşlar daha önce ikisini de hiç kullanmadım. İlk defa kullanacağım. Hangi sitelerde geçerli ve sanırım 3 farklı kampanya varmış, hepsi de birleşiyormuş. Birisi bana yardımcı olabilir mi?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.