Claw tutuş stili için hangi mouse alınır?

Bütçe
1800
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21
Meslek
Uçak Teknisyeni
Merhaba, SteelSeries Prime+ farem vardı sorunlu olduğu için servise yolladım, çok memnundum yeni mouse almayı düşünüyorum.
SteelSeries Prime (truemove Pro).
ASUS glaius 2 Core (paw 3327).
Elim 18cm. Tam claw tutmuyorum avuç içim Mouse'ye değiyor.
Bu iki mouse düşündüm benim için hassasiyet önemli. DPI olarak 1600-2400 arasında kullanıyorum simülasyon oyunlarına 800'e iniyorum.
Hangi mouse sensörü iyi ve fiyatını hak ediyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazmayı unutmuşum kablolu olacak ve yurt içi olması gerekiyor.
Ben Delux M800 PRO kullanıyorum ve gayet memnunum. Neden kablosuz istemiyorsun? Kablolu da kullanabiliyorsun ayrıca.

Ben Delux M800 Pro kullanıyorum ve gayet memnunum. Neden kablosuz istemiyorsun? Kablolu da kullanabiliyorsun ayrıca.

Sorularına baktığımda kablolu kullanım var diye göremediğim için kablosuz kullanmak istemiyorum şarj derdi vesaire ile uğraşmak istemiyorum.

Tasarımı Rival 3'e benziyor Rival 3 ergonomik değil benim için.

şarj derdi vesaire ile uğraşmak istemiyorum.
Ürünü 12 temmuzda aldım ve 1 kere şarj ettim. En son da 6-7 gün önce şarj ettim ve aktif olarak kullanıyorum. Daha yarısı yeni bitmiş bile. Yine de sen bilirsin.

1722958287796.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı