Steam Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition 24 Dolar

Kim eski GTA oyunlarını para verip oynadı ki kral konsol sahipleri hariç hatta onlarda bir şeyler buluyordu :D

Bizim ülke için evet ama bu oyunlar öyle az buz satmış oyunlar değil kendi yıllarında rakipsiz düzeyde satış yaptılar.
Sadece Vice City toplam 17,5 milyon kopya sattı ki ilk 24 saatte 500.000 adet sattı. Sadece PS2 versiyonu bile 10 milyonun üstünde kopya sattı öyle düşün. Definitive içindeki orijinal oyunların beraber toplam satış rakamı 59,5 milyon kopya. Yani bizim ülkede o dönemler herkes ve her yer korsan kullanıyordu ama bu oyunlar öyle az buz satmış oyunlar değil. Günümüzde GTA 5'in 215 milyon kopya sattığını düşünürsen o yıllar için bu rakamlar inanılmaz rakamlar, günümüzde oyun piyasası daha büyük pazar payına sahip olduğu için rakam illüzyonu olmasın.
Orijinal versiyonlarından bahsediyorum elbette, bu Definitive Edition saçmalığı tam bir soygun. Autosave sistemi dışında oyuna kattığı tek bir gram şey yok, hatta daha kötü bile yaptı.

Kütüphanede eski oyunlar yoksa alınabilir, keşke beraberinde eski oyunları da verseler. İlk çıktığında denemiştim çok fazla hata vardı ama düzeltmişler hiç sorun yaşamadım, oyunla ilgili nostaljiniz varsa alınabilir. Ama bu oyunlara kaliteli bir remake daha iyi olurmuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00