Claw tutuşlu kablosuz fare önerisi

Bütçe
1500

berox

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. G102 kablolu fare kullanıyorum ama sol tuşu bozulduğu için yeni fareye geçmemin vakti geldi.
  • Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed
  • Razer DeathAdder V2 Pro
  • Logitech G G305 Lightspeed
  • Razer Orochi V2
Şu an için yukarıda belirttiğim dört fareden birini almayı düşünüyorum. Claw ve fingertip tutuşa sahibim. G102'nin boyutundan ve ağırlığından memnunum. Alacak olduğum farenin hem kablosuz hem de en az 3 adet makro tuşunun olmasını istiyorum. Ayrıca Bluetooth ile USB arasında geçiş yapabilmeliyim.

Claw için gayet uygun bir fare, bir bakın derim.

Claw için gayet uygun bir fare, bir bakın derim.
Bu mouse biraz küçük. Eğer konu sahibinin eli 18 cm ve daha büyükse çok mantıklı bir seçim olmaz.

Belirttiğim model G102 modelinden biraz daha büyük.
Mouse boyutu değil şekli önemli. Claw için en mantıklı seçenek bu şekil değildir. Ninjutso Sora önerilir poposu daha yukarda olduğu için. VGN Dragonfly F1 Pro (Beyaz) kullanıyorum ve Elim 19 cm boyutlarında. G102 de kullandım o yüzden söylüyorum.

Mouse boyutu değil şekli önemli. Claw için en mantıklı seçenek bu şekil değildir. Ninjutso Sora önerilir poposu daha yukarda olduğu için. VGN Dragonfly F1 Pro (Beyaz) kullanıyorum ve Elim 19 cm boyutlarında. G102 de kullandım o yüzden söylüyorum.
Dediğiniz durum kişiden kişiye değişir, kimisi arkasının yüksek olmasını sever kimisi de orta tarafın daha yüksek olmasını sever, bunun için Xtrfy M42 modeli var kablolu olarak arka kapağı değiştirilebilen istersen ona bak ne demek istediğimi anlarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı