Claw ve fingertip grip için 1000 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1000

nExann

Hectopat
Tutuş şeklim fingertip ve claw anlık olarak Razer DeathAdder V2 Mini kullanıyorum ve elime biraz küçük geliyor. Elim 18 cm. Tercihim kablosuz olması yönünde.
Aklımda birkaç model var:
Delux M800 Pro
XM1r
ATTACK SHARK X3
Bunlardan hangisi daha iyidir? Ya da farklı bir öneriniz var ise ona da açığım bütçemin üstüne çıkmam pek mümkün değil. Bütçe: 1000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attack Shark'ı zaten ele direkt. O paralara alınacak ürün değil şahsen, ancak XM1R ve Delux arasında seçim yaparsan. M800 Pro üzerinden giderdim, XM1R kaliteli ancak. M800 Pro'da boş değil, şahsen kablodan kurtulun, M800 Pro alın.

Attack Shark'ı zaten ele direkt. O paralara alınacak ürün değil şahsen, ancak XM1R ve Delux arasında seçim yaparsan. M800 Pro üzerinden giderdim, XM1R kaliteli ancak. M800 Pro'da boş değil, şahsen kablodan kurtulun, M800 Pro alın.
Peki hocam M800 Pro'nun malzeme kalitesi nasıldır oyuncak gibi hissettirme durumu olur mu?

Kalite testinden geçeceğini düşünüyorum. Kötü ürün değil, XM1R'a nazaran biraz daha kötü diyeyim. Ama pişman edecek bir ürün değil, bu paraya rakipsiz ürün.

Hocam bir de şu an kullandığım mouse'ta scroll sorunu var aşağıya kaydırdığımda yukarı gidiyor falan bu M800 Pro'da olur mu?

Hafta sonu bitecek diye story atmışlardı. Elinizi çabuk tutun mümkünse.
Hocam bende razer viper mini kullanıyorum tekeri bozulmaya başladı. 1500 TL ye kadar hangi mouse alsam iyi olur? Kablosuz düşünüyorum ama şarja bağımlı olmak yorar mı diye düşünüyorum bir yandan da kablodan kurtulmak ne kadar iyi bilmiyorum. Lol ve cs oynuyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam bende razer viper mini kullanıyorum tekeri bozulmaya başladı. 1500 TL ye kadar hangi mouse alsam iyi olur? Kablosuz düşünüyorum ama şarja bağımlı olmak yorar mı diye düşünüyorum bir yandan da kablodan kurtulmak ne kadar iyi bilmiyorum. Lol ve cs oynuyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Direkt XM2we öneririm. Boyutları Viper Mini ile yakın, arka kısımları daha geniş ancak rahat edersiniz. Switchler optik olduğundan LoL için, biraz ağır gelebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı