senseiendo97
Kilopat
Bu kadar seviyosun madem çöz şu sorunumu ben de wraithçi olayım artık
5 aydır kullandığın klavye. Hiç mi düşünemediniz? Bende böyle bir sorun olsa gider yeni klavye alırım.Bu kadar seviyosun madem çöz şu sorunumu ben de wraithçi olayım artık
Stok yok ki hocam.Bütçeyi yormadan rapoo veya Z1 al geç.
Bütçe zorlamak istemiyorsan r1 se+ yada sc680 derim.Merhaba herkese,
Sizce bu alınır mı? Ya da farklı önerisi olan var ise değerlendirilir.
El ölçülerim, 19cm X 8cm.
Bütçe maksimum 2K.
Stok yok ki hocam.
Bütçe zorlamak istemiyorsan R1 SE+ ya da SC680 derim.
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Bütçen yetiyorsa ya da kampanyaları kullanırım dersen bunlar var hocam.
![]()
Darmoshark M3S Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
![]()
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Kampanyaları şurada anlatmıştım.
Elektronik: MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL
https://www.gaming.gen.tr/urun/610678/mchose-ace-60-pro-hall-effect-ice-blue-manyetik-switch-rgb-hotswap-siyah-mekanik-gaming-klavye-mc-ace60-9/ Giriş seviye bir manyetik switch ama Madlions mad60/mad68 klavyelerinden iyidir ve fiyatı da cashbackler ile uyguna geliyor. FUN60 Pro'dan iyi midir...www.technopat.net
Parolapara iki sitede de geçerli ama İyzico sadece Gaming gende geçerli diye hatırlıyorum.
Alınır ama bu fiyata alınmaz, bu parayı hak etmiyor.Aga bu vxe r1 pro falan gerçekten iyi mi? ek olarak dongle falan almak gerekiyor hız kaybı olmasın diye. Bu biraz garip geliyor bana.
bu alınır mı? ömürlük mü daha doğrusu![]()
Öyle bir şey yok hocam. VXE lerde o ek olarak alınan dongle sadece 1000 hz den fazla kullanmak için (2000 , 4000 ,8000) işe yarıyor. Bunun dışında bir avantajı yok ve çok da gerekli bir şey değil. 1000 hz de normal bir fare işinizi görür gayet.Aga bu vxe r1 pro falan gerçekten iyi mi? ek olarak dongle falan almak gerekiyor hız kaybı olmasın diye. Bu biraz garip geliyor bana.
Birkaç ay önce aldım fareyi. Elime oturdu. Çok hafif gayet memnunum. Şarjı 1 hafta civarı götürüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.