Claw's CrossFire Air V1 mouse alınır mı?

Bütçe
2000
Bütçeyi yormadan rapoo veya Z1 al geç.
Stok yok ki hocam.

Bütçe zorlamak istemiyorsan r1 se+ yada sc680 derim.

Bütçen yetiyorsa yada kampanyaları kullanırım dersen bunlar var hocam.

Kampanyaları şurada anlatmıştım.

Parolapara iki sitede de geçerli ama iyzico sadece gaming gende geçerli diye hatırlıyorum.

Stok yok ki hocam.

Bütçe zorlamak istemiyorsan R1 SE+ ya da SC680 derim.

Bütçen yetiyorsa ya da kampanyaları kullanırım dersen bunlar var hocam.

Kampanyaları şurada anlatmıştım.

Parolapara iki sitede de geçerli ama İyzico sadece Gaming gende geçerli diye hatırlıyorum.

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-rapoo-v30l-optik-kablosuz-kablolu-oyuncu-fiyati,802193779.html bu farefe fena durmuyor fiyatına göre. Shape uyarsa tercih edilir bütçe zorlanmak istenmiyorsa.

Aga bu vxe r1 pro falan gerçekten iyi mi? ek olarak dongle falan almak gerekiyor hız kaybı olmasın diye. Bu biraz garip geliyor bana.

bu alınır mı? ömürlük mü daha doğrusu :D

Son düzenleme:
Aga bu vxe r1 pro falan gerçekten iyi mi? ek olarak dongle falan almak gerekiyor hız kaybı olmasın diye. Bu biraz garip geliyor bana.

bu alınır mı? ömürlük mü daha doğrusu :D
Alınır ama bu fiyata alınmaz, bu parayı hak etmiyor.

Öyle bir şey yok hocam. VXE lerde o ek olarak alınan dongle sadece 1000 hz den fazla kullanmak için (2000 , 4000 ,8000) işe yarıyor. Bunun dışında bir avantajı yok ve çok da gerekli bir şey değil. 1000 hz de normal bir fare işinizi görür gayet.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı