Hocam bu Everest markası benım bıldıgım ıdare eder ancak bu fareyi gormustum delıklı oldugundan rahat drag yapılıyor diye bılıyorum.
Hocam bant ıle Everest kac CPS olur o zaman ya Rampage'ya da model o ya ılerleyecegım.
Ama hocam benım bıldıgım drag Click olmayan mouselarda o sekılde drag yapılıyor tıtresım olunca.
Hocam Everest ılk bakısta ıyı bir de kendı paramla alacagım ıcın pek param yok bir de hocam Glorious'u biliyorum da sızın dedıgınız fıyata nereden bulabılırım yanı en uyguna bir de Rampage de ıs görür mü?
Hocam Everest ılk bakısta ıyı bir de kendı paramla alacagım ıcın pek param yok bir de hocam Glorious'u biliyorum da sızın dedıgınız fıyata nereden bulabılırım yanı en uyguna bir de Rampage de ıs görür mü?
Tamamdır hocam arayıstayım bir de boyle model odan ucuz iyi CPS verecek baska hangi mouseler var.
Tamamdır hocam arayıstayım bir de boyle model odan ucuz iyi CPS verecek baska hangi mouseler var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.