Claws CrossFire V1 alınır mı?

hocam bu everest markası benım bıldıgım ıdare eder ancak bu mouseu gormustum delıklı oldugundan rahat drag yapılıyor dıye bılıyorum

ama hocam benım bıldıgım drag clıck olmayan mouselarda o sekılde drag yapılıyor tıtresım olunca

Ama hocam benım bıldıgım drag Click olmayan mouselarda o sekılde drag yapılıyor tıtresım olunca.

Hocam bant takınca 5 10 CPS falan artmaz Max 2 3 CPS.

@11ARDA11 bence çok az paranız varsa toplayamıyosan Everest'i al orta bütçen varsa claw clawdan 200 300 TL daha fazla koyarsan Glorious Model O hem drag Click faresi hem de malzeme kalitesi falan diğer şeyleri de güzel.

Son düzenleme:
Hocam Everest ılk bakısta ıyı bir de kendı paramla alacagım ıcın pek param yok bir de hocam Glorious'u biliyorum da sızın dedıgınız fıyata nereden bulabılırım yanı en uyguna bir de Rampage de ıs görür mü?

Hocam Everest ılk bakısta ıyı bir de kendı paramla alacagım ıcın pek param yok bir de hocam Glorious'u biliyorum da sızın dedıgınız fıyata nereden bulabılırım yanı en uyguna bir de Rampage de ıs görür mü?

En ucuz burada var model o Glorious Model O Gaming Mouse - Mat Siyah (GLRGO-BLACK)

Hocam tabii ki iş görür Rampage'de Everest'de ama sıralama olarak en dandiği Everest orta Rampage en iyiside model o

Dandik deyince Everest o kadar kötü de değil yani kötü ama çok da kötü değil yani.

Tamamdır hocam arayıstayım bir de boyle model odan ucuz iyi CPS verecek baska hangi mouseler var.

Model odan iyi ucuz olan yok yani ama şöyle bir şey var mesela Rampage farede drag Click ile 30'u görebilirsin onun bir makrosu var mesela tıklayışta bir kere tıklayınca 3 CPS gibi gözüküyor o makroyu yaparsan drag Click ile 20 30 yapabilirsin.

Tamamdır hocam arayıstayım bir de boyle model odan ucuz iyi CPS verecek baska hangi mouseler var

Drag Click olarak en uygun Everest buldum ben

Technopat Haberler

Geri
Yukarı