@11ARDA11 bence çok az paranız varsa toplayamıyosan Everest'i al orta bütçen varsa claw clawdan 200 300 TL daha fazla koyarsan Glorious Model O hem drag Click faresi hem de malzeme kalitesi falan diğer şeyleri de güzel.
Hocam Everest ılk bakısta ıyı bir de kendı paramla alacagım ıcın pek param yok bir de hocam Glorious'u biliyorum da sızın dedıgınız fıyata nereden bulabılırım yanı en uyguna bir de Rampage de ıs görür mü?
Hocam Everest ılk bakısta ıyı bir de kendı paramla alacagım ıcın pek param yok bir de hocam Glorious'u biliyorum da sızın dedıgınız fıyata nereden bulabılırım yanı en uyguna bir de Rampage de ıs görür mü?
Model odan iyi ucuz olan yok yani ama şöyle bir şey var mesela Rampage farede drag Click ile 30'u görebilirsin onun bir makrosu var mesela tıklayışta bir kere tıklayınca 3 CPS gibi gözüküyor o makroyu yaparsan drag Click ile 20 30 yapabilirsin.