Diğer Claw's genius V2 kablosuz ofis mouse 189 TL

Günlük ofis vb. kullanım için 200 TL'ye (bedava) kablosuz fare paylaşmış adam bunun neyine dislike attın? 3950 sensör magnezyum kasa filan mı bekliyorsun? @Arturito Morgarito

Adamın fareden anladığı yok kardeş bos ver böyle insanlar bir şeyden anlamazlar ülke gelişmemiş böyle insanlar mı gelişecek farenin fiyatı çok güzel bir de sensörlü dün ben aldım kenarda dursun diğer Gaming farem bozulduğu zaman bunu kullanırı.

Hepsiburada premiumu olanlar için 189 TL

Fareyi aldım tam bir F/P faresi Valorant CS gibi oyunlarda flick attırmaz ama hızlı bir şekilde sağa dönebiliyorsun yani arada bir çıldırıyor yine idare ediyor 400 TL'lik faremden (SMG X7) bin kat daha iyi ancak driverini bulamadım bir de bu konuyu açan arkadaş bu fareye aşık olmuş 4 tane konu açmış :D
Ha demeyi unuttum görünüşü güzel elime cuk oturdu malzeme kalitesi iyi gibi görüntüsü mükemmel diyebilirim

Fareyi aldım tam bir F/P faresi Valorant CS gibi oyunlarda flick attırmaz ama hızlı bir şekilde sağa dönebiliyorsun yani arada bir çıldırıyor yine idare ediyor 400 TL'lik faremden (SMG X7) bin kat daha iyi ancak driverini bulamadım bir de bu konuyu açan arkadaş bu fareye aşık olmuş 4 tane konu açmış :D
Ha demeyi unuttum görünüşü güzel elime cuk oturdu malzeme kalitesi iyi gibi görüntüsü mükemmel diyebilirim

Bir de altındaki pil koyma yerini açarken kırımak zorunda kaldım çünkü USB'yi çıkaramazdım ama tekrar yerine taktım bir şey değişmedi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı