Claws mouse alınır mı?

Bütçe
1500
Sadece batarya mı olay? Kağıt üzerinde diyorsunuz R1 neredeyse son nesil sensör kullanıyor ve claws takılma sorunu yaşayan çok. Kısaca alınmaz.
Ben alınır demedim ki arada fiyat farkı da var tabi bütçe artıyor ise R1 daha iyi. Olay sadece batarya da değil neyse onu söyledim sen nasıl anlarsan öyle anla. 😂

Ben alınır demedim ki arada fiyat farkı da var tabii bütçe artıyor ise R1 daha iyi. Olay sadece batarya da değil neyse onu söyledim sen nasıl anlarsan öyle anla. 😂

Hala neden bahsettiğinizi anlamadım claws neden öneriyorsunuz onu da anlamadım ne anlatmaya çalışıyorsunuz?

"Claws öneriyorum" yazdığım yer varsa alıntılasana.
Öneriyorum yazmadınız ama direk link attınız kullanıyorum dediniz acaba link atma amacınız neydi ve bu konu bir öneri konusu

Öneriyorum yazmadınız ama direk link attınız kullanıyorum dediniz acaba link atma amacınız neydi ve bu konu bir öneri konusu
Adı geçen markanın kullandığım bir ürününü gösterdim ve dedim ki bu modeli 3 ay kadar kullandım ben sorun yaşamadım. Herhangi bir takılma falan da yaşamadım ergonomisi de rahattı isteyen ne şekil anlarsa anlasın. 😂 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı