Claws Nexus Air V1 alınır mı?

jhonnydepp

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, genelde hikayeli oyunlar oynar, nadiren de CS2, Valorant takılırım, çoğunlukla da dizi film izlerim. Tercihen kablosuz olsun istiyorum, çünkü kulaklığım, klavyem, halihazırda kullandığım mouse'um, gamepad'im kısacası her şeyim kablosuz. Gaming bir şeyler istiyorum, önerilere açığım. Claws'ın ürünlerini baya beğeniyorum, baya öğrenci dostu gibi duruyor. Şunu buldum;

Dot Skates ile PTFE Skates nedir? İçinden çıkıyormuş.
HOcam PFTE malzemenin cinsi. GÜnümüz oyuncu farelerinde PFTE malzemesi sıkça hem geç aşındığı hem de güzel kaydığı için tercih ediliyor. DOT skatez yine PFTE malzemenin 5 6 7mm gibi farklı çaplarda yuvarlak şekilde kesilmiş olanları. Faredeki büyük skatezleri çıkarıp belli aralıklarla 6 7 dot skatezi eşit aralıklarla dağıtarak daha az sürtünmeyle daha kaygan fare hissine ve hızına sahip olursunuz.

1765803233402.png

Buradaki gibi o kocaman skatezleri söküpü Dot olanları takıyorlar.

HOcam PFTE malzemenin cinsi. GÜnümüz oyuncu farelerinde PFTE malzemesi sıkça hem geç aşındığı hem de güzel kaydığı için tercih ediliyor. DOT skatez yine PFTE malzemenin 5 6 7mm gibi farklı çaplarda yuvarlak şekilde kesilmiş olanları. Faredeki büyük skatezleri çıkarıp belli aralıklarla 6 7 dot skatezi eşit aralıklarla dağıtarak daha az sürtünmeyle daha kaygan fare hissine ve hızına sahip olursunuz.

Eki Görüntüle 2622282

Buradaki gibi o kocaman skatezleri söküpü Dot olanları takıyorlar.
Kanata S ile bunun arasında kaldım ama bunu alacağım herhalde teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı