Claw's Nexus K1 alınır mı?

Bu daha mantıklı olacaktır. Hem görünüşü güzel hem de fonksiyonel olarak daha bol bir klavye.

Ek olarak membran klavyeler oyuncu klavyesi değildir diyen arkadaş yanlış bilgilendirme yapıyor. Mekanikler tabii ki oyuncular için özel üretilir ama membran klavyelerin çoğu da oyuncular için dizayn edilmiştir. Klavyenin tipine göre kullanım amacı değişebilir.

Son düzenleme:

Bu daha mantıklı olacaktır. Hem görünüşü güzel hem de fonksiyonel olarak daha bol bir klavye.

Ek olarak membran klavyeler oyuncu klavyesi değildir diyen arkadaş yanlış bilgilendirme yapıyor. Mekanikler tabii ki oyuncular için özel üretilir ama membran klavyeler de oyuncular için dizayn edilmiştir. Klavyenin tipine göre kullanım amacı değişebilir.
Işıklı diye oyuncu klavyesi olmuyor hocam maalesef. Bildiğimiz ofis klavyelerinin altyapısını kullanıyor. Anti-ghosting desen en kralında 6 tuş destekliyor vs vs.

Yine de bu bütçede ne olduğu belli olmayan mekanik klavyelerdense membran almayı tercih ederdim.

Ek olarak membran klavyeler oyuncu klavyesi değildir diyen arkadaş yanlış bilgilendirme yapıyor. Mekanikler tabii ki oyuncular için özel üretilir ama membran klavyelerin çoğu da oyuncular için dizayn edilmiştir. Klavyenin tipine göre kullanım amacı değişebilir.

Tamamdır teşekkürler bence de mekanik olması hayati bir mevzu değil benim için ayrıca çok şık duruyor.

Yüzde yüz doğru yazılmış bir yorum ne yani ben takır tukur daktilo gibi mekanik sevmiyorum diye oyuncu olamıyor muyum ?

Hocam yani sağlam olsun Turbox'ler gibi tuşları kırılmasın yeter bizi 2-3 sene idare eder değil mi?
Çok fazla olumlu yorumu var hepsi buradada öyle olacağını düşünmüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı