Claws soğutucu alınır mı?

Makaleler
2
Normalde fansız, düz metal bir stant kullanıyordum ama artık işe yaramadığını fark ettim. Bu yüzden bu ürünü almaya karar verdim. Sizce alınır mı? En çok merak ettiğim şey ise laptopumun altındaki ızgaranın bu ürüne uygun olup olmadığı. İşlemcim i7-13700H ve Kingdom Come oynarken 90 derecede sabitleniyor.

https://www.hepsiburada.com/claw-s-...cu-siyah-9-17-boyut-destekli-pm-HBC00005IPFUS ürün bu

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-07-28 at 23.39.05.jpeg
    WhatsApp Image 2025-07-28 at 23.39.05.jpeg
    140,3 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
6-7 ay kadar kullandım bu ürünü. Sağlam olmaması hariç soğutma performansı kötü değil. Aynı markanın daha iyi ürününe geçeceğim için kenara attım. Şahsen ben kucağıma alıp film izlemeyi sevdiğim için soğutucunun ayak tarafı çatlayıp yamuldu. Bende kendim duzelttim. Şu an kullanıyorum ama sıcaklıklardan dolayı çok soğutmuyor 3-4 derece falan. Normalde 10-15 derece etki ediyordu kışın.

6-7 ay kadar kullandım bu ürünü. Sağlam olmaması hariç soğutma performansı kötü değil. Aynı markanın daha iyi ürününe geçeceğim için kenara attım. Şahsen ben kucağıma alıp film izlemeyi sevdiğim için soğutucunun ayak tarafı çatlayıp yamuldu. Bende kendim duzelttim. Şu an kullanıyorum ama sıcaklıklardan dolayı çok soğutmuyor 3-4 derece falan. Normalde 10-15 derece etki ediyordu kışın.

Hocam bakalım deneyeceğim olmazsa en kötü iade ederim. Bir şey daha soracaktım benim laptopu alalı neredeyse 11 ay oldu tozlanması ve macunun kurumasından dolayı ısınma olma ihtimali var mıdır? Eskiden bu kadar değildi ona göre temizlik ve macun için bilgisayarcıya vereceğim.
Daha iyi ürün derken şu 8 fanlı olan değil mi alınca sonuçları yazar mısınız?

Hocam bakalım deneyeceğim olmazsa en kötü iade ederim. Bir şey daha soracaktım benim laptopu alalı neredeyse 11 ay oldu tozlanması ve macunun kurumasından dolayı ısınma olma ihtimali var mıdır? Eskiden bu kadar değildi ona göre temizlik ve macun için bilgisayarcıya vereceğim.
Daha iyi ürün derken şu 8 fanlı olan değil mi alınca sonuçları yazar mısınız?

Evet aldım sonuçları yazarım deneyince. Ayrıca temizliğini yaptırt ondan dolayida ısınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı