Elektronik Claw's Tactical Mortal 2.4 GHz/BT çift kablosuz mod gamepad 1199 TL

Kral çok anlamam bu işlerden ama ilk izlenimim(bugün aldım TB oynadım) fiyatına göre gayet hoş. Benim de diğer arkadaşlara sorum olacak, acaba ışıkların rengibi ayarlayabiliyormuyuz?
Öncelikle hayırlı olsun. Bugünden beri heryerde testini arıyorum rica etsem Hardware Tester bu sitedeki test circularity değerini atma şansınız var mıdır? Bir de kolun alt kısmı biraz daha kısa geldi gözüme ele oturuşu vs. nasıl?

Öncelikle hayırlı olsun. Bugünden beri heryerde testini arıyorum rica etsem Hardware Tester bu sitedeki test circularity değerini atma şansınız var mıdır? Bir de kolun alt kısmı biraz daha kısa geldi gözüme ele oturuşu vs. nasıl?
Bende almayı düşünüyorum testi merak ediyorum hocam. Birde o siteden kayıt falana tmasanız bile tetiklerin(r2 l2) hassasiyeti ölü bölgesi nasıldır? Yorumlar mısınız?

Şu an aldım ve sabah teslim edilecek. Sırf Hogwarts'ı keyfiyle oynamak için aldım şunu. Deneyimlerimi yarın akşam yazacağım testleriyle beraber. Çok kaliteli bir şey beklemiyorum fakat hor kullanmadıkça bozulmaz sanırsam.

Öncelikle hayırlı olsun. Bugünden beri her yerde testini arıyorum rica etsem Hardware Tester bu sitedeki test circularity değerini atma şansınız var mıdır? Bir de kolun alt kısmı biraz daha kısa geldi gözüme ele oturuşu vs. nasıl?

Dediğiniz değer nedir acaba? Ben bir üst modelini aldım ve bu şekilde bir görüntü var.
1765747679453.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı