Elektronik Claw's Tactical Mortal 2.4 GHz/BT çift kablosuz mod gamepad 1199 TL

Test sonucu gayet iyi olması gerektiği gibi.

Ürün bugün geldi malzeme kaltesi olarak elde tutuşu çok iyi analog yağ gibi akıyor trigerlarda bayağı iyi ama şu y b a X tuşları takoz gibi basıyorum tak tak diye ses çıkıyor 2019 da aldığım çakma gamepad de bile bu kadar fazla ses yok tüm kalitesi çok iyiyken bu olmamış. Daire testinde analoglar 0 error verdi.
Hocam deadzone nasıl peki? Triggerlarınki falan.

Deadzone yok gibi bir şey çok az hareket ettirdikten sonra başlıyor direkt saymaya.
Çok iyi hocam dongle ile falan iyidir değil mi gecikmesi.
3 4 yıldır o dandik kablolu hadron gamepadlerden bilmiyorum 14 yorumu falan var clawsın öyle bir şey görmedim. Sipariş ediyorum hayırlısı. Hocam olmadı değişim falan var ise şansınızı deneyin derim.

Çok iyi hocam dongle ile falan iyidir değil mi gecikmesi.
3 4 yıldır o dandik kablolu Hadron gamepadlerden bilmiyorum 14 yorumu falan var clawsın öyle bir şey görmedim. Sipariş ediyorum hayırlısı. Hocam olmadı değişim falan var ise şansınızı deneyin derim.

Değişimlik bir şey olduğunu sanmıyorum diğer ürünler de böyledir. Üründe gecikme vs yok dongle PC'nin arkasındayken duvar dibinde kalıyor kasa o zaman bazen takıldığı oldu ama ön panele taktığımda sorun çözüldü.

Test sonucu gayet iyi olması gerektiği gibi.

Ürün bugün geldi malzeme kaltesi olarak elde tutuşu çok iyi analog yağ gibi akıyor trigerlarda bayağı iyi ama şu y b a X tuşları takoz gibi basıyorum tak tak diye ses çıkıyor 2019 da aldığım çakma gamepad de bile bu kadar fazla ses yok tüm kalitesi çok iyiyken bu olmamış. Daire testinde analoglar 0 error verdi.

Basınca hafiften mekanik gibi bir his verdi bende. Bu da hoşuma gitti. Boşlukta olunca bastıkça içine giriyor.

0 hata ile hepsi çalışıyor. Üstteki arkadaşın dediği xyba tuşlarının seslerini fark etmezdim görmesem ama görünce benim de aklıma takıldı :D bu kadar hatasız gelen ürünün tek düşüneceğim yanı ne kadar gider ve bağlantı problemi çıkartır mı olacak. Bana kalırsa bu fiyata gayet alınabilir. Gulikit KK2T bile 0.3 hata payı falan vermişti TMR'a rağmen. Gayet güzel çalışıyor şimdilik.

Bu arada titreşimler de baya güçlü.

Dosya Ekleri

• görsel_2025-12-15_172034442.png
    görsel_2025-12-15_172034442.png
    84,9 KB · Görüntüleme: 8
0 hata ile hepsi çalışıyor. Üstteki arkadaşın dediği xyba tuşlarının seslerini fark etmezdim görmesem ama görünce benim de aklıma takıldı :D bu kadar hatasız gelen ürünün tek düşüneceğim yanı ne kadar gider ve bağlantı problemi çıkartır mı olacak. Bana kalırsa bu fiyata gayet alınabilir. Gulikit KK2t bile 0.3 hata payı falan vermişti Tmr'a rağmen. Gayet güzel çalışıyor şimdilik.

Hocam şu yüzden aklıma takıldı DualShock 4'ten geçtim ve onda tuşlarda sıfır ses vardı neredeyse bir garibime geldi böyle ses çıkartması sizde de hafif sert ve biraz ses çıkartıyor mu onun haricinde malzeme kalitesi ele oturaklık mükemmel tabii ki.

Hocam şu yüzden aklıma takıldı DualShock 4'ten geçtim ve onda tuşlarda sıfır ses vardı neredeyse bir garibime geldi böyle ses çıkartması sizde de hafif sert ve biraz ses çıkartıyor mu onun haricinde malzeme kalitesi ele oturaklık mükemmel tabii ki.
Var hocam siz dediğinizde farkettim ben de. Ama sanki kullandığım Gulikit'te böyleydi diye hatırlıyorum o yüzden çok takmadım. Benim tek garibime giden RT LT ler biraz kısa gibi ama alışılmayacak şey değil tabiki 1-2 saat oynasam alışırım hatta.

Var hocam siz dediğinizde fark ettim ben de. Ama sanki kullandığım Gulikit'te böyleydi diye hatırlıyorum o yüzden çok takmadım. Benim tek garibime giden RT LT'ler biraz kısa gibi ama alışılmayacak şey değil tabii ki 1-2 saat oynasam alışırım hatta.

Güzel kol bunun yerine başka ne alabilriim diye düşünüyorum secuzi var ama tasarım olarak sevmedim Wraith Fantech o da malzeme kalitesi hafif gibi duruyor videolardan ve üstüne 700 TL eklemek saçma geliyor bu kalsın alışırız belki tuşlar yumuşar güzel kol onun haricinde.

Bİr de şu ışıkları sabit yapmayı bulabildiniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı