Elektronik Claw's Tactical Mortal 2.4 GHz/BT çift kablosuz mod gamepad 1199 TL

Rica ederim ne demek. Hocam o tuşlar Makro istediğiniz tuşu atayabilirsiniz gamepad üzerindeki.
Ölü bölge testini Hardware tester den yapın benim PC de sitede gamepadi görmedi Microsoft store den bir program kurdum. Siz de görecektir.

Başka bir şey aklınıza takılırsa yazabilirsiniz bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.
Sipariş verdim cumartesi gelecek görünüyor, hayatımda ilk defa kol ile oyun oynayacağım hiç bilmiyorum, deneyimlerimi sizinle paylaşmaktan mutluluk duyucam çok teşekkür ederim 🙏

Bana bugün geldi birkaç saattir oynuyorum ilk deneyimlerim şöyle: 1100TL'ye göre çok iyi bir kol, tetik ve analoglarda hiçbir ölü bölgesi yok çok hassas ve kaliteli, ellerim büyük olmasına ve Xbox tarzı bir kol olmasına rağmen yine de rahat çok küçük kalmıyor, tetik tuşlarının seviyesi ayarlanabiliyor silah için kısa yarış için uzun gibi, titreşim tabii ki bir DualSense gibi değil ama kesinlikle 1100TL'lik fiyatının hakkını veriyor. Lakin sevmediğim 3 noktası var: Bazı modlama kombinasyonları kitapçıkta hatalı verilmiş ama m tuşuna basılı tutularak yapılabiliyor, xyab tuşları mekanik mi bilmiyorum mekanik tuş gibi fazla ses çıkartıyor ama çok sorun edilecek bir şey değil bence, bir de kitapçıkta kolu kapatmayı bulamadım sürekli açık mı kalıyor nasıl kapanacak bilmiyorum.

Aklıma geldi de şimdi bazılarında yazılım falan arayüz varmış, bu üründede varmı acaba? Yani tuş atamaları falan değiştirebiliyor muyuz?
Kılavuz üzerinde sadece m1 ve m2 makro tuşlarına atama yapılabilir yazıyor. Bende L3 ve R3 e basmak zor olduğu için makro tuşlarına onları koydum

claw's tactical mortal bu ürün alınmaz mı sizce 1500 TL'ye kadar?​

Hocam bence 1300 1500TL arası alınabilir. 1500'ü geçer 1600 olursa bunun yerine Wraith'den almak daha iyi olur.

Bana bugün geldi birkaç saattir oynuyorum ilk deneyimlerim şöyle: 1100TL'ye göre çok iyi bir kol, tetik ve analoglarda hiçbir ölü bölgesi yok çok hassas ve kaliteli, ellerim büyük olmasına ve Xbox tarzı bir kol olmasına rağmen yine de rahat çok küçük kalmıyor, tetik tuşlarının seviyesi ayarlanabiliyor silah için kısa yarış için uzun gibi, titreşim tabii ki bir DualSense gibi değil ama kesinlikle 1100TL'lik fiyatının hakkını veriyor. Lakin sevmediğim 3 noktası var: Bazı modlama kombinasyonları kitapçıkta hatalı verilmiş ama m tuşuna basılı tutularak yapılabiliyor, xyab tuşları mekanik mi bilmiyorum mekanik tuş gibi fazla ses çıkartıyor ama çok sorun edilecek bir şey değil bence, bir de kitapçıkta kolu kapatmayı bulamadım sürekli açık mı kalıyor nasıl kapanacak bilmiyorum.

Kılavuz üzerinde sadece M1 ve M.2 makro tuşlarına atama yapılabilir yazıyor. Bende L3 ve R3'e basmak zor olduğu için makro tuşlarına onları koydum.

Hocam bence 1300 1500TL arası alınabilir. 1500'ü geçer 1600 olursa bunun yerine Wraith'den almak daha iyi olur.

Kolu kapatmak için Home tuşuna uzun basın.

Kılavuz üzerinde sadece m1 ve m2 makro tuşlarına atama yapılabilir yazıyor. Bende L3 ve R3 e basmak zor olduğu için makro tuşlarına onları koydum

Marco ayarı nasıl yapılıyor kısaca bahsedebilir misiniz lütfen

Marco ayarı nasıl yapılıyor kısaca bahsedebilir misiniz lütfen

M tuşu ile arkadan atamak istediğiniz tuşa aynı anda basılı tutun bir süre öndeki kırmızı ışık yanıp sönücek yanıp sönmeye başladıktan sonra bırakın atamak istediğiniz tuşa basın bir kere daha sonra tekrar arkadan atadığınız tuşa basın bu kadar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı