Vücudunun istediği kaloriden 200 kalori fazla bu sadece, biraz da değişik geldi lifli ürünler koymuş ama bu lifli ürünler seni tok tutar, tam tersi acıktırmalı.
Sabahları 3 haşlanmış yumurta ve tam buğday ekmeği öneririm yanına da bazı günler hindi füme lezzet katar.
Öğlen 300 gram pirinç ve 200 gram tavuk göğsü yiyebilirsiniz. Yanına maydonoz, nane, roka gibi yeşillikler tüketebilirsiniz vücudunuz yeşilliğe de ihtiyaç duyuyor.
Antrenmandan önce muz yiyin 2 adet enerji verir.
Akşam da 300 gram pirinç ve 150 gram tavuk göğsü yiyin. Yanına atıştırmalık olarak çiğ kuru yemiş tüketebilirsiniz.
Tatlı olarak da aromalı rice of creamlar çok lezzetli oluyor onlardan tüketebilirsiniz. Protein Ocean alacaksanız 1 ölçeğe 350ML süt koyuyorum ben, 300ML de koyabilirsiniz.
Pirinci zeytinyağı ile yapın, hafif az atın çok olmasın. Kaloriyi hesaplayamadım ama protein, karbonhidrat ve yağ değeri olarak iyi bir beslenme programı, istediğiniz kaloriyi de aldıracaktır size. Eğer az gelirse kahvaltıda yumurta sayısını 4'e çıkartabilirsiniz veya Öğleden sonraya 200 gram pirinç ekleyebilirsiniz.
Bu arada ChatGPT programının kalorisi yüksek değil ama değerleri gereksiz yüksek. 160 gram proteine asla ihtiyacınız yok 70 gram yağ idealin bir tık üstünde.