Clean bulk kaç kiloda başlanmalı?

Saolasın hocam yatmadan 1-2 saat önce içmek mantıklı gibi bir de definasyon yapılıyor değil mi bundan sonra ben yeniyim çok bilmiyorum da ondan soruyorum.

Saolasın hocam yatmadan 1-2 saat önce içmek mantıklı gibi bir de definasyon yapılıyor değil mi bundan sonra ben yeniyim çok bilmiyorum da ondan soruyorum.
Yeteri kadar kütle aldıktan sonra yağları yakıp fit olmak için evet definasyon yapılıyor. Ama definasyon yaparken 1500 kalori gibi çok az sayılara düşmeyin istemeden de olsa kas kaybedersiniz.

Yeteri kadar kütle aldıktan sonra yağları yakıp fit olmak için evet definasyon yapılıyor. Ama definasyon yaparken 1500 kalori gibi çok az sayılara düşmeyin istemeden de olsa kas kaybedersiniz.

2000 iyidir bence. Cok sağ ol bu arada yardımcı oldugun için.

3000 diyor 3000'i temiz alırımda nasıl yiyeceğim o kadar o var bir de. Bide 70 e düşüncemi başliyim clean bulka.

Kas gittiginide zannetmiyorum .
Shake yapacaksın 1 tane ( öğünden çıkaramazsn gece 1 tane daha ) 1 bardak pirinç unu, 3 bardak yulaf , 2 bardak süt , bal, cicibebe falan merak etme un çiğ olsa bile bişey olmaz belki hafif kabızlık yapar.

Shake yapacaksın 1 tane ( öğünden çıkaramazsn gece 1 tane daha ) 1 bardak pirinçunu, 3 bardak yulaf, 2 bardak süt, bal, cicibebe falan merak etme un çiğ olsa bile bir şey olmaz belki hafif kabızlık yapar.

Kral bulk bile olsa kimse cicibebe önermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…