Clean bulk kaç kiloda başlanmalı?

Benim Ağırsağlam'ın sitesinde %16 çıkarken hastanede %17 çıkmıştı hemen hemen aynılar. Bulkta kardiyo öneririm haftada 3 gün antrenman sonu 15-20 dakika bisiklet veya koşu bandı yeterli. İdmandan önce içersen rahatsız eder bayağı antrenmandan sonra uyumadan 1 buçuk saat önce falan idealdir. Sadece alışık değilsen ağır olduğu için uykunu kaçırabilir ona dikkat edin hocam. Veya sabahta içebilirsin çok fark etmez ama öğünlerine yakın saatlerde içme yoksa cidden tıkar.

Saolasın hocam yatmadan 1-2 saat önce içmek mantıklı gibi bir de definasyon yapılıyor değil mi bundan sonra ben yeniyim çok bilmiyorum da ondan soruyorum.

Saolasın hocam yatmadan 1-2 saat önce içmek mantıklı gibi bir de definasyon yapılıyor değil mi bundan sonra ben yeniyim çok bilmiyorum da ondan soruyorum.
Yeteri kadar kütle aldıktan sonra yağları yakıp fit olmak için evet definasyon yapılıyor. Ama definasyon yaparken 1500 kalori gibi çok az sayılara düşmeyin istemeden de olsa kas kaybedersiniz.

3000 diyor 3000'i temiz alırımda nasıl yiyeceğim o kadar o var bir de. Bide 70 e düşüncemi başliyim clean bulka.

Kas gittiginide zannetmiyorum .
Shake yapacaksın 1 tane ( öğünden çıkaramazsn gece 1 tane daha ) 1 bardak pirinç unu, 3 bardak yulaf , 2 bardak süt , bal, cicibebe falan merak etme un çiğ olsa bile bişey olmaz belki hafif kabızlık yapar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı