Clean Bulk nasıl yapılmalıdır?

16-17 olacağımı pek sanmıyorum hocam forumda boyuma yakın olanlara baktımda onlar daha kilolu veya yağlı neyse çok takılacak birşeyde değil eğer biraz kütle kazanacaksam 3-4 ay bulka girmek isterim sorun şu kalori açığını cicibebe,şekersiz fıstık ezmesiyle alsamda yağın makro değeri 100-110gramlara çıkıyor buda yağlanma çok yaparmı ? Shake tarzındada pirinç unuylada yapılabilir çünkü öğünlerin porsiyonunu büyültmek veya ekstra menü yapmam imkansız hem hazırlaması dert hemde yemesi. İstenilen vücut benim mevcut kilomun aynısı 75-77 kilo arası e zaten o kilodayım ama kas eksik

Dirty yapman lazım o zaman.
Hocam 20 gündür clean bulktayım 3200 kalori aldım kreatinlr beraber şuan 3 kilo aldım çokmu fazla 3000 bandına çekmem gerekirmi ?

Merhabalar o günden beri bulktayım 3200 kalori ve kreatinle 20 günde 3 kilo aldım bel 2cm büyüdü 80 oldu kollarda 1,5-2cm büyüdü.
3200 kalorinin 160 gramını proteinden alıyorum karbonhidrat 450-460 gram çokmu ? Yağ 70-75gr arası.
Kimisi kilonun 4 katı karbo al diyor oda 320 gram kalanını 250gram protein olarak almam mimkün değil zaten zararlı diye biliyorum 120gr yağ deseniz oda fazla sizce makro değerlerim ve 1 ay dolmadan büyümem normalmi ?
Şuanki form ;

Dosya Ekleri

• IMG_0663.jpeg
    310,4 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…