1 176187 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.746 Çözümler 8 1 Ekim 2024 #51 Crowzz1903 dedi: Pirinçunu dediniz hocam bal olur mu? İlk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Hocam boşverin. Yulaf yiyebiliyormuş arkadaş kapansın konu bence kavganın lüzmu yok.
Crowzz1903 dedi: Pirinçunu dediniz hocam bal olur mu? İlk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Hocam boşverin. Yulaf yiyebiliyormuş arkadaş kapansın konu bence kavganın lüzmu yok.
Crowzz1903 Centipat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 1 Ekim 2024 #52 176187 dedi: Hocam boş verin. Yulaf yiyebiliyormuş arkadaş kapansın konu bence kavganın lüzmu yok. Genişletmek için tıkla... Kavga etmedim sordum sadece arkadaşada başarılar.
176187 dedi: Hocam boş verin. Yulaf yiyebiliyormuş arkadaş kapansın konu bence kavganın lüzmu yok. Genişletmek için tıkla... Kavga etmedim sordum sadece arkadaşada başarılar.
AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 989 Çözümler 4 1 Ekim 2024 #53 176187 dedi: Hocam boş verin. Yulaf yiyebiliyormuş arkadaş kapansın konu bence kavganın lüzmu yok. Genişletmek için tıkla... Crowzz1903 dedi: Kavga etmedim sordum sadece arkadaşada başarılar. Genişletmek için tıkla... İkinizde sağ olun.
176187 dedi: Hocam boş verin. Yulaf yiyebiliyormuş arkadaş kapansın konu bence kavganın lüzmu yok. Genişletmek için tıkla... Crowzz1903 dedi: Kavga etmedim sordum sadece arkadaşada başarılar. Genişletmek için tıkla... İkinizde sağ olun.
1 176187 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.746 Çözümler 8 1 Ekim 2024 #54 AFAN dedi: İkinizde sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum. Serüveninde başarılar. Unutma kendin ve geleceğin için, kızlar veya havalı gözükmek ana odağın olursa çabuk bırakırsın.
AFAN dedi: İkinizde sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum. Serüveninde başarılar. Unutma kendin ve geleceğin için, kızlar veya havalı gözükmek ana odağın olursa çabuk bırakırsın.
AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 989 Çözümler 4 1 Ekim 2024 #55 176187 dedi: Rica ederim dostum. Serüveninde başarılar. Unutma kendin ve geleceğin için, kızlar veya havalı gözükmek ana odağın olursa çabuk bırakırsın. Genişletmek için tıkla... 4 5 aydır tek başıma yapıyorum hocam dediginiz gibi kendim için 86 kgdan 73'lere kadar düştük bu saaten sonra da durmak yok devam. 176187 dedi: Rica ederim dostum. Serüveninde başarılar. Unutma kendin ve geleceğin için, kızlar veya havalı gözükmek ana odağın olursa çabuk bırakırsın. Genişletmek için tıkla... Tekrar rahatsiz ediyorum kusura bakmayin spordan bu saatlerde donuyorum bazen 8 15 oluyor bu saatlerde tavuk salata yogurt sıkıntı yaratir mi yaratmaz herhalde. @176187 176187 dedi: Rica ederim dostum. Serüveninde başarılar. Unutma kendin ve geleceğin için, kızlar veya havalı gözükmek ana odağın olursa çabuk bırakırsın. Genişletmek için tıkla... Bir şey danisabilir miyim hocam. Son düzenleme: 11 Ekim 2024
176187 dedi: Rica ederim dostum. Serüveninde başarılar. Unutma kendin ve geleceğin için, kızlar veya havalı gözükmek ana odağın olursa çabuk bırakırsın. Genişletmek için tıkla... 4 5 aydır tek başıma yapıyorum hocam dediginiz gibi kendim için 86 kgdan 73'lere kadar düştük bu saaten sonra da durmak yok devam. 176187 dedi: Rica ederim dostum. Serüveninde başarılar. Unutma kendin ve geleceğin için, kızlar veya havalı gözükmek ana odağın olursa çabuk bırakırsın. Genişletmek için tıkla... Tekrar rahatsiz ediyorum kusura bakmayin spordan bu saatlerde donuyorum bazen 8 15 oluyor bu saatlerde tavuk salata yogurt sıkıntı yaratir mi yaratmaz herhalde. @176187 176187 dedi: Rica ederim dostum. Serüveninde başarılar. Unutma kendin ve geleceğin için, kızlar veya havalı gözükmek ana odağın olursa çabuk bırakırsın. Genişletmek için tıkla... Bir şey danisabilir miyim hocam.