Clean Bulk vs Definasyon

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1650 Super, Ryzen 3 3100
Öncelikle merhaba. Boyum 186 ve kilom 85. Fazla yağlı değilim ancak hafif bölgesel yağlarım var. Spora ortalama 2 hafta önce başladım ve sizce yeni başlamamın avantajıyla clean bulk mı yapmalıyım yoksa biraz yağ mı yakmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Hocam spor yaparken hangi hareketleri yapıyorsunuz. Deadlift kaç kg? Veya 2 set dumbell(50x2) kaç kg dumbell kullanıyorsunuz?

Hocam spor yaparken hangi hareketleri yapıyorsunuz. Deadlift kaç kg? Veya 2 set dumbell(50x2) kaç kg dumbell kullanıyorsunuz?

Full body atıyorum şu an. Genelde formu bozmamak için makinelarda giriyorum hareketlere. Biceps'de 15 KG, Sırt 50 KG, leg extension 60 KG, göğüs 10 KG, triceps 20 KG. Bunların hepsini 15 X 3 şeklinde yapıyorum.

Full body atıyorum şu an. Genelde formu bozmamak için makinelarda giriyorum hareketlere. Biceps'de 15 kg, sırt 50 kg, leg extension 60 kg, göğüs 10 kg, triceps 20 kg. Bunların hepsini 15 X 3 şeklinde yapıyorum.

Hocam o zaman hocam 77-78 kg olana kadar definasyon yapın hafif bölgesel yağlarınız erisin ondan sonra hocam isteğe bağlı clean bulk yapabilirsiniz.

Hocam o zaman hocam 77-78 kg olana kadar definasyon yapın hafif bölgesel yağlarınız erisin ondan sonra hocam isteğe bağlı clean bulk yapabilirsiniz.

Hocam diyet yapmama rağmen 2 haftada 2 KG kadar falan verebildim. Normal midir bu? Bana biraz az geldi ama aynada 2 KG'dan daha fazlası gitmiş gibi duruyor.

Hocam diyet yapmama rağmen 2 haftada 2 kg kadar falan verebildim. Normal midir bu? Bana biraz az geldi ama aynada 2 Kg'dan daha fazlası gitmiş gibi duruyor.

Hocam bu daha iyi çünkü vücudunuz demek ki diyet yerine daha farklı bir şey istiyor. Yani hocam kiloyu vermek önemli değil. Kiloyu daha düzenli bir şekilde verebilmek önemli.

Hocam bu daha iyi çünkü vücudunuz demek ki diyet yerine daha farklı bir şey istiyor. Yani hocam kiloyu vermek önemli değil. Kiloyu daha düzenli bir şekilde verebilmek önemli.

Aynadan özellikle sırtım gözle görülür şekilde incelmiş. Ben genel olarak belimden yağlanıyorum. Bel bölgesi fazla erimemiş. Sanırım orası en son eriyecek.

Aynadan özellikle sırtım gözle görülür şekilde incelmiş. Ben genel olarak belimden yağlanıyorum. Bel bölgesi fazla erimemiş. Sanırım orası en son eriyecek.

Hocam bel bölgesi için hareketler var.
Mesela crunch, scissor, bicycle ve hocam bu hareketi kendim geliştirdim dumbell ile bench press yaparken bi yandan da bacaklarını hareket ettir cidden işe yarıyor.

Mesela crunch, scissor, bicycle ve hocam bu hareketi kendim geliştirdim dumbell ile bench press yaparken bi yandan da bacaklarını hareket ettir cidden işe yarıyor.
Bölgesel yağ eritme yok diye biliyorum. Vücudumuz oranlayarak mi ne kullanıyor. Sonraasinda o kalan mesela göbek falan onları kullanıyor. Mesela bazıları arkadaş gibi belinden yağlanır. Kimi göbeğinden falan...

Fazla bir yağım yok. Hafif bir şey kaldı onlarda gitse çok güzel olacak.
Mesela crunch, scissor, bicycle ve hocam bu hareketi kendim geliştirdim dumbell ile bench press yaparken bir yandan da bacaklarını hareket ettir cidden işe yarıyor.

Bildiğim kadarıyla bölgesel kilo verme diye bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…