Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 9 Eylül 2023 #1 Etkili midir bilmiyorum ama fiyatı gayet uygun. Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2023
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 9 Eylül 2023 #2 Güzel ürün, teşekkürler.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.965 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 9 Eylül 2023 #3 Famronty dedi: Etkili midir bilmiyorum ama fiyatı gayet uygun. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hiç görmemiştim bunu marketlerde falan, görüntüsü oldukça premium duruyor.
Famronty dedi: Etkili midir bilmiyorum ama fiyatı gayet uygun. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hiç görmemiştim bunu marketlerde falan, görüntüsü oldukça premium duruyor.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 9 Eylül 2023 #4 Kullanan var mı, nasıl? Ben kömürlüsünü kullanıyorum ama iyiyse bundan 2-3 adet alırım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2023
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 9 Eylül 2023 #5 Eğer dökülmeye karşı etkili ise ben de almayı düşünüyorum. Bazı yorumlar olumsuz bazı yorumlar olumlu.
Eğer dökülmeye karşı etkili ise ben de almayı düşünüyorum. Bazı yorumlar olumsuz bazı yorumlar olumlu.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 9 Eylül 2023 #6 377660 dedi: Kullanan var mı, nasıl? Ben kömürlüsünü kullanıyorum ama iyiyse bundan 2-3 adet alırım. Genişletmek için tıkla... Ben şu anda aktif olarak kullanıyorum, memnunum. Bu şampuan sonrası başka şampuan kullanmıyorum artık. 377660 dedi: Kullanan var mı, nasıl? Ben kömürlüsünü kullanıyorum ama iyiyse bundan 2-3 adet alırım. Genişletmek için tıkla... Ama siz gene de 1 tane alın, bendeki etkiyi berki sizde vermeyebilir.
377660 dedi: Kullanan var mı, nasıl? Ben kömürlüsünü kullanıyorum ama iyiyse bundan 2-3 adet alırım. Genişletmek için tıkla... Ben şu anda aktif olarak kullanıyorum, memnunum. Bu şampuan sonrası başka şampuan kullanmıyorum artık. 377660 dedi: Kullanan var mı, nasıl? Ben kömürlüsünü kullanıyorum ama iyiyse bundan 2-3 adet alırım. Genişletmek için tıkla... Ama siz gene de 1 tane alın, bendeki etkiyi berki sizde vermeyebilir.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.598 Çözümler 20 9 Eylül 2023 #7 Furkan_D dedi: Ben şu anda aktif olarak kullanıyorum, memnunum. Bu şampuan sonrası başka şampuan kullanmıyorum artık. Ama siz gene de 1 tane alın, bendeki etkiyi berki sizde vermeyebilir. Genişletmek için tıkla... Serumunu kullanıyor musunuz?
Furkan_D dedi: Ben şu anda aktif olarak kullanıyorum, memnunum. Bu şampuan sonrası başka şampuan kullanmıyorum artık. Ama siz gene de 1 tane alın, bendeki etkiyi berki sizde vermeyebilir. Genişletmek için tıkla... Serumunu kullanıyor musunuz?
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 9 Eylül 2023 #8 Tearz dedi: Serumunu kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Mevcut elimde lakin çok dökülmem yok ondan mütevellit serum kullanmıyorum.
Tearz dedi: Serumunu kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Mevcut elimde lakin çok dökülmem yok ondan mütevellit serum kullanmıyorum.
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 9 Eylül 2023 #9 Furkan_D dedi: Güzel ürün, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kullanıyor musunuz? Saçlarım çok dökülüyor iyi mi acaba?
Furkan_D dedi: Güzel ürün, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kullanıyor musunuz? Saçlarım çok dökülüyor iyi mi acaba?
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 9 Eylül 2023 #10 Forum Clerk dedi: Kullanıyor musunuz? Saçlarım çok dökülüyor iyi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Evet, kullanıyorum. Çok dökülmem olmadığı ise yaradı sanırım bana. Normalde elimi saçıma attığımda dökülme olurdu, şampuanı kullandıktan sonra nedense dökülme olmamaya başladı. Memnunum yani şu anlık.
Forum Clerk dedi: Kullanıyor musunuz? Saçlarım çok dökülüyor iyi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Evet, kullanıyorum. Çok dökülmem olmadığı ise yaradı sanırım bana. Normalde elimi saçıma attığımda dökülme olurdu, şampuanı kullandıktan sonra nedense dökülme olmamaya başladı. Memnunum yani şu anlık.