Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şu anda aktif olarak kullanıyorum, memnunum. Bu şampuan sonrası başka şampuan kullanmıyorum artık.Kullanan var mı, nasıl? Ben kömürlüsünü kullanıyorum ama iyiyse bundan 2-3 adet alırım.
Ama siz gene de 1 tane alın, bendeki etkiyi berki sizde vermeyebilir.Kullanan var mı, nasıl? Ben kömürlüsünü kullanıyorum ama iyiyse bundan 2-3 adet alırım.
Serumunu kullanıyor musunuz?Ben şu anda aktif olarak kullanıyorum, memnunum. Bu şampuan sonrası başka şampuan kullanmıyorum artık.
Ama siz gene de 1 tane alın, bendeki etkiyi berki sizde vermeyebilir.
Mevcut elimde lakin çok dökülmem yok ondan mütevellit serum kullanmıyorum.Serumunu kullanıyor musunuz?
Kullanıyor musunuz? Saçlarım çok dökülüyor iyi mi acaba?Güzel ürün, teşekkürler.
Evet, kullanıyorum. Çok dökülmem olmadığı ise yaradı sanırım bana. Normalde elimi saçıma attığımda dökülme olurdu, şampuanı kullandıktan sonra nedense dökülme olmamaya başladı. Memnunum yani şu anlık.Kullanıyor musunuz? Saçlarım çok dökülüyor iyi mi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.