Clevery boot loader çalışmıyor

xsodia

Megapat
Daha fazla  
İlk olarak Win 7 yüklü Pc'ye Recep abinin bir konuda anlattığı gibi Bluetooth Control'ler hatasını almadan yükledim. GraphicsEnabler=No IGPEnabler=Yes kodlarıyla ve OS X Mavericks 10.9.1 masa üstü geldi. Öncelikle fake:smc yükledim sonra Clevery boot loader yükledim ama kurarken bütün ayarlar el değmeme gerek kalmayacak şekilde doğru şekildeydi tuhaf geldi. Clevery Configurator Efi işini de hallettim. Sonra yeniden başlattım ama boot ekranı gelmedim. Şimdi sorun nerede hala anlamadı Bu arada Win 7 Ssd'de Mavericks Ddd bunu bir etkisi olur mu? Kafam allak bullak 3 günde 10'u deneme Hdd yalama yapacak yakında :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında sorunun yok. Sadece bios ayarlarına gir ve OS X Bios ayarını olması gerektiği gibi yani ilk yükleme yaparken ki ayarları seç, kaydet ve yeniden başlat. Kolay gelsin.

Sorunu buldum. Sorun boot için oluşturulan bölüm Windows 7 ve mavericks aynı hdd'de olmak zorundaymış. Farklı hdd'de olunca clavery görmüyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı