Clevo Control Center 3.0 güç modu performansa alınınca bir şey değişmiyor

Dontdoclap

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayarıma format attım. (Abra A5 v17.2) Monster'in kendi sitesinden Control Center programını yükleyip açtım ama güç modlarından performansa alınca bir şey değişmiyordu çık gir yapınca otomatik olarak sessiz moda atıyordu. Ayrıca arka planda çalışmıyordu eskisi gibi bir çözümü var mı bunun?

Bir daha kaldırıp Store'dan kurmayı deneyebilirsin. Clevo Control Center ne yazık ki bug dolu çöp bir yazılım. Bende de bazen fanları kendi kendine otomatik moda alıyor ve geçen sefer ayarlarımı sıfırlayıp varsayılana döndü. Güncelleme yapıyorlar ama neye yarıyor bilinmez.

Bir daha kaldırıp Store'dan kurmayı deneyebilirsin. Clevo Control Center ne yazık ki bug dolu çöp bir yazılım. Bende de bazen fanları kendi kendine otomatik moda alıyor ve geçen sefer ayarlarımı sıfırlayıp varsayılana döndü. Güncelleme yapıyorlar ama neye yarıyor bilinmez.

OSD only hatası verdi denedim. Ve uygulama dosyası internetde 110 MB Store'de 6MB neden acaba?

OSD only hatası verdi denedim. Ve uygulama dosyası internetde 110 MB Store'de 6MB neden acaba?
Şimdi baktım Store'da 14 MB görünüyor. Monster'ın sitesinde farklı ise bilemeyeceğim.

Şimdi baktım Store'da 14 MB görünüyor. Monster'ın sitesinde farklı ise bilemeyeceğim.

Aynısını yaptım ama problemim hala aynı. Güç modları çalışmıyor sessizden performansa alıyorum geri otomatik sessiz oluyor.

Bilgisayarıma format attım. (Abra A5 v17.2) Monster'in kendi sitesinden Control Center programını yükleyip açtım ama güç modlarından performansa alınca bir şey değişmiyordu çık gir yapınca otomatik olarak sessiz moda atıyordu. Ayrıca arka planda çalışmıyordu eskisi gibi bir çözümü var mı bunun?
kardeşim tıpatıp aynı sorunu bende yaşadım cihazım monster abra a5 v16.6 2. el aldığım bir bilgisayar ben belki control centera güncelleme gelmiştir diyerekten başka bir control center yükleyince oldu bu eğer sen onu siteden indirince sana rar dosyası veriyor onu ayıklayınca seni gene eski control center dosyalarına atıyor o dosyaları silip tekrardan control centerı indirince düzeliyor(işlerin başlangıcında tek isteğim renk değiştiren klavyeydi -_-)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı