Clevo Online Update UWP nedir?

safab_48

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra v16.6.6 i5 10200h gtx 1650ti 16gb ram 500gb ssd
Clevo Online Update UWP nedir? RAM'i %99 kullanıyordu. Denetim Masası'ndan görevi sonlandırdım bir sıkıntı olur?

Aynı isimle arka planda çalışıyor ve CPU kullanimi baya fazla. Görevi sonlandirmadim ama eğer update ise bir türlü bitmek bilmiyor nedense.

Bilgisayar masaüstünde ufak ufak kasmaya başlayınca görev yöneticisini açtığımda bende de aynı sorun olduğunu fark ettim. Ram 95-99 arasında dolaşıyordu görev yöneticisinden sonlandırdım. Bilenler bilgilendirirse güzel olur.

Bilgisayar masaüstünde ufak ufak kasmaya başlayınca Görev Yöneticisi'ni açtığımda bende de aynı sorun olduğunu fark ettim. RAM 95-99 arasında dolaşıyordu Görev Yöneticisi'nden sonlandırdım. Bilenler bilgilendirirse güzel olur.

Ben bugün Görev Yöneticisi'ni tekrar açıp kontrol ettiğimde bir daha gözükmedi. Bir süre açık bırakın laptopu ve sonra tekrar kontrol edin? Bende işe yaradı.

Ben bugün Görev Yöneticisi'ni tekrar açıp kontrol ettiğimde bir daha gözükmedi. Bir süre açık bırakın laptopu ve sonra tekrar kontrol edin? Bende işe yaradı.

Bende de çıkmıyor, sorunun kaynağını merak etmiştim. Monster üretici markası Clevo'yla alakalı bir durum ama neden bu kadar sistemi yoracak bir güncelleme yaptılar acaba.

sizde durum stabile döndü mü?
yaklaşık bir haftadır açmıyordum pc yi. win11 e bir çok güncelleme gelmiş onları yaptım, yeniden başlattım. baktım boşta aşırı fan çalışma söz konusu. görev yöneticisinde clevo online update uwp %14 işlemci %74 ram kullandığını gördüm. disk,ram,ağ %0. güç kullanımı çok yüksek.
belli ki bir güncelleme söz konusu ancak bir saat oldu henüz bitmedi.

Pc yi yeniden başlatınca sıcaklık 50 derece, fan cpu,ram kullanımı normale döndü :) derdi bu muymuş, boşa beklemişim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı