Clevo w25xHP/W25xHPQ BIOS Update

Bıos konusu çok risklidir bilmediğin yerde veya tam cevap veremeyeceksen yazmaman daha iyi. Bir bios güncelleme ile bilgisayar açılmayabilirdi.
Konu sahibi, eğer anakart modelinizden emin değilseniz bu dediklerimizin hiçbirini yapmayın doğru modeli bulun ve yazın.

Bios'um gitti. Step1.bat ile step2.bat ayri yazcakmisim.

Pc hic acilmiyor.

Notebook hic acilmiyor, ne yapmam lazim? Lutfen yardimci olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bıos konusu çok risklidir bilmediğin yerde veya tam cevap veremeyeceksen yazmaman daha iyi. Bir bios güncelleme ile bilgisayar açılmayabilirdi.
Konu sahibi, eğer anakart modelinizden emin değilseniz bu dediklerimizin hiçbirini yapmayın doğru modeli bulun ve yazın.

Abi ben step1.bat step2.bat olarak yazdım tek satıra, sonra enter'a
bastım ve birşeyler oldu. Sonra hiç bir şey yazılmadı, bende laptob'un fişini çektim ve şuan laptop açılmıyor acil yardım.

Laptop açılmıyor ne yapmam lazım arkadaşlar? Power'a basıyorum çalışmıyor.

Yapacağın şeyi önceki mesajımda yazdım. Hep acelecilik ve yazılanları okumadan ve riskleri bilmeden işe girişirseniz böyle olur. Fişi çekmenin amacı nedir? Hep hatalı şeyler yapmışsın, yukarda dediğim yerlere götür.

Dostum senin dediğini deneyemedim. Çünkü dün Ahmet'in dediklerini yaptım. Ve pc dondu 1 saat bekledim fişini çektim, bir daha açılmadı bunun çözümü varmıdır? Garantiye gönderirsem para alırlar mı? Ne demem gerekir?

Normal bilgisayarcı ne kadar olur sence?

Garanti kabul eder mi? Benim çökerttiğimi anlarlar mı dediğin gibi desem?

Dediğin gibi desem para alır mı?

Abi şöyle desem; Dün kapattım pc'yi sabah açılmadı. Desem olur mu sence?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı