Clio 2 su alıyor

• Konuyu başlatan 8keyd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 683
Hocam şu şekilde aslında tahliyeden su rahat çıkıyor ama içersine videolardan gördüğüm kadarıyla siyah yazın sıcakta duran sakız gibi bir madde var çevrelemişler. Sanırım 20 yılda o kısım özelliğini yitirip içeri su alıyor. Ustaya gitsem işçilik falan çıkacak en az 500 veririm ben kendim kalın bir çöl poşeti ve bu madde ile oraya güzel bir şekilde kaplayayım diyorum.
Deneyin hocam düzelir diyorsanız. Başka bir sebepten kaynaklı değilse az masrafla kurtarmış olursunuz.

Deneyin hocam düzelir diyorsanız. Başka bir sebepten kaynaklı değilse az masrafla kurtarmış olursunuz.

Hocam tekrardan yazıyorum. Sorunum daha büyük. Arka sağ kapıya naylon ile yalıtım yaptım. Bagaj havalandırma deliklerini silikonladım. Bu aralar yağmur yağıyor ama tekrardan alıyor. O gün sadece sağ arkada ıslaklık var gibiydi ama 4 tarafada geliyor. Ön iki taraf halı altında yalıtım malzemwsi olduğundan fark edilmuyor ama bastırınca üste çıktı. Başka ne yapılabilir kapı fitillerim eski ve ön ve arka camlardaki silikonlar eskimiş duruyor böyle kalem gibi değil. Sileceklerin oradaki tahliyelere baktım zaten silikon sıkılarak yapıştırılmış. Örümcek yaşıyor hatta. Neden kaynaklı olabilir.

Hocam tekrardan yazıyorum. Sorunum daha büyük. Arka sağ kapıya naylon ile yalıtım yaptım. Bagaj havalandırma deliklerini silikonladım. Bu aralar yağmur yağıyor ama tekrardan alıyor. O gün sadece sağ arkada ıslaklık var gibiydi ama 4 tarafada geliyor. Ön iki taraf halı altında yalıtım malzemwsi olduğundan fark edilmuyor ama bastırınca üste çıktı. Başka ne yapılabilir kapı fitillerim eski ve ön ve arka camlardaki silikonlar eskimiş duruyor böyle kalem gibi değil. Sileceklerin oradaki tahliyelere baktım zaten silikon sıkılarak yapıştırılmış. Örümcek yaşıyor hatta. Neden kaynaklı olabilir.
Hocam dediğim gibi oto cam ustasına ve kaportacıya gitmeniz daha sağlıklı birkaç yerden kaynaklı sorunsa biz çözene kadar kış biter. Hazır havalar yağışlıyken ustalar çözse daha sağlam olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı