Clio 5 yazılım güncellemesi nasıl yapılır?

gobeyondlimits

Picopat
Merhaba hayırlı günler benim aracım Clio 5 2022 model touch paket. YouTube'da baktığımda ekranda bir sürü ayarı, özelliği, modu vs. var sürüş modları, direksiyon hassasiyeti ayarı, ekran resmi değiştirme, karşılama farları vs. fakat ben bunların hiç ama hiçbirini yapamıyorum. Hiçbirisi ekranımda menü de olsun ayarlar da olsun çıkmıyor. Biraz araştırdığım kadarı ile yazılım güncellemesi gerekiyormuş. Flash bellek aracılığıyla yapılabiliyormuş benim anladığım. Sizden bunu yapan veya yaptıran veya Clio 5 sahibi olanlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu sen yapamazsın. Beyine yetkili hesap ile bağlanıp açılabiliyor bazı özellikler ancak bunun için profesyonel biri ile görüşüp ücret ödemen gerekir.

Bunu sen yapamazsın. Beyine yetkili hesap ile bağlanıp açılabiliyor bazı özellikler ancak bunun için profesyonel biri ile görüşüp ücret ödemen gerekir.
Bayi ile görüştüm o özellikler touch pakette yok icon pakette var dediler. Ama ne hikmetse internette hatta türkiyede touch pakette bu özelliklerin kullanıldığını gösteren bir sürü videoya rastladım. Gizli özellik aktivasyonları diye. Muhtemelen 3.parti bir yazılım ile oluyor.

Bayi ile görüştüm o özellikler touch pakette yok icon pakette var dediler. Ama ne hikmetse internette hatta türkiyede touch pakette bu özelliklerin kullanıldığını gösteren bir sürü videoya rastladım. Gizli özellik aktivasyonları diye. Muhtemelen 3.parti bir yazılım ile oluyor.
Dostum bende touch paket captur var aynı gizli özellikleri açtırdım ve daha önce anlattığım şekilde yaptılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı