CLOCK_WACHTDOG_TİMEOUT mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Murat5767

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
İntel
Ekran kartı
Rtx 3050ti
Anakart
Abra a5 v18.2
İşlemci
İ7-11800h
Merhabalar, ben bilgisayarı aldığım günden beri mavi ekran hatası alıyorum. Servise gönderdim yine aldım. Uzaktan bağlantıyla driver veya sorun olacak şeylere baktılar düzenlediler ona rağmen yine hata alıyorum, hatta bu yazıyı yazarken bile mavi ekran hatası aldım tekrar açtım bilgisayarı. Hatayı aldığımda ya yüzde 0 da ya da 22 de takılı kalıyor güç tuşuna uzun süre basıp tekrar açabiliyorum. Memtest86 yaptım hiçbir sorun çıkmadı, korsan yazılım da kullanmıyorum, her ürünüm lisanslı. Defalarca temiz kurulum da yaptım, orijinal sitelerinden driver güncellemesi yaptım aldığım mavi ekran hatası CLOCK_WACHTDOG_TİMEOUT.
Binlerce kez aldım yardımcı olursanız sevinirim. Laptop ürün ve yeni aldım (sıfır ürün).
Minidump.

Merhabalar, ben bilgisayarı aldığım günden beri mavi ekran hatası alıyorum. Servise gönderdim yine aldım. Uzaktan bağlantıyla driver veya sorun olacak şeylere baktılar düzenlediler ona rağmen yine hata alıyorum, hatta bu yazıyı yazarken bile mavi ekran hatası aldım tekrar açtım bilgisayarı. Hatayı aldığımda ya yüzde 0 da ya da 22 de takılı kalıyor güç tuşuna uzun süre basıp tekrar açabiliyorum. Memtest86 yaptım hiçbir sorun çıkmadı, korsan yazılım da kullanmıyorum, her ürünüm lisanslı. Defalarca temiz kurulum da yaptım, orijinal sitelerinden driver güncellemesi yaptım aldığım mavi ekran hatası CLOCK_WACHTDOG_TİMEOUT.
Binlerce kez aldım yardımcı olursanız sevinirim. Laptop ürün ve yeni aldım (sıfır ürün).
Minidump.
İşlemci ile sistem arasında büyük bir sorun görünüyor. NT Kernel yani Windows Donanım İlişkisi elemanı işlemcinizde bir sorunla karşılaşıyor. Doğrusu driver'lar ile ilgili olabilir diye düşünürdüm ama sorunlu olan driver öne çıkmalıydı. Direkt Kernel öne çıkıyor. @KojiroHyuga04 hocam süper bir vaka var karşında.

İşlemci ile sistem arasında büyük bir sorun görünüyor. NT kernel yani Windows donanım ilişkisi elemanı işlemcinizde bir sorunla karşılaşıyor. Doğrusu Driver'lar ile ilgili olabilir diye düşünürdüm ama sorunlu olan driver öne çıkmalıydı. Direkt kernel öne çıkıyor. @KojiroHyuga04 hocam süper bir vaka var karşında.

Evet sistem hatayla karşılaşıyor ve kendini kapatmak için hata veriyor cidden her şeyi denedim ek olarak bazen yeniden başlattığımda bazen de kod yazarken bazen Google da takılıyorken veriyor belli bir süresi yok. 30 dk içinde 5 kere verdiğide oldu. 2 gün boyunca hiç vermediğide oldu.

Wi-Fi sürücülerini güncelleyin.

@erengore hocam dediğin gibi durum gerçekten çok değişik.

Bir tane Unknown Module var, bir tane de Intel Chipset ile alakalı dosya var, diğerleri temiz.

Chipset sürücüsünü güncelleyin.

Unknown Module için ise RAM ve disk testi isteyeceğim.
HD Tune ile "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapın.
Her diske istiyorum.

MemTest'i de rehbere göre uygularsınız.

Bir tane Unknown Module var, bir tane de Intel Chipset ile alakalı dosya var, diğerleri temiz.

Unknown Module için ise RAM ve disk testi isteyeceğim.
HD Tune ile "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapın.
Her diske istiyorum.

MemTest'i de rehbere göre uygularsınız.
Ben Chipset'e ihtimal veriyorum çünkü Processor ile sistem bir tür anlaşmazlığa giriyor gibi görünüyor sanırsam. Chipset en mantıklı nedene benziyor.

Bir tane unknown module var, bir tane de Intel chipset ile alakalı dosya var, diğerleri temiz.

Unknown module için ise RAM ve disk testi isteyeceğim.
HD Tune ile "quick scan" kapalı şekilde "error scan" yapın.
Her diske istiyorum.

Memtest'i de rehbere göre uygularsınız.

Tek bir disk var onun testini yaptım ve Memtest86"yı da tekrardan yaptım.
Tüm sürücüler güncel şu an.

Bir tane unknown module var, bir tane de Intel chipset ile alakalı dosya var, diğerleri temiz.

Unknown module için ise RAM ve disk testi isteyeceğim.
HD Tune ile "quick scan" kapalı şekilde "error scan" yapın.
Her diske istiyorum.

Memtest'i de rehbere göre uygularsınız.

Hocam dediklerinizi yaptım ama ona rağmen mavi ekran yemeye devam ediyorum.
Ben Chipset'e ihtimal veriyorum çünkü Processor ile sistem bir tür anlaşmazlığa giriyor gibi görünüyor sanırsam. Chipset en mantıklı nedene benziyor.

Denedim yine olmadı hala defalarca yiyorum.
Tek bir disk var onun testini yaptım ve Memtest86"yı da tekrardan yaptım.
Tüm sürücüler güncel şu an.

Hocam dediklerinizi yaptım ama ona rağmen mavi ekran yemeye devam ediyorum.

Merhabalar, ben bilgisayarı aldığım günden beri mavi ekran hatası alıyorum. Servise gönderdim yine aldım. Uzaktan bağlantıyla driver veya sorun olacak şeylere baktılar düzenlediler ona rağmen yine hata alıyorum, hatta bu yazıyı yazarken bile mavi ekran hatası aldım tekrar açtım bilgisayarı. Hatayı aldığımda ya yüzde 0 da ya da 22 de takılı kalıyor güç tuşuna uzun süre basıp tekrar açabiliyorum. Memtest86 yaptım hiçbir sorun çıkmadı, korsan yazılım da kullanmıyorum, her ürünüm lisanslı. Defalarca temiz kurulum da yaptım, orijinal sitelerinden driver güncellemesi yaptım aldığım mavi ekran hatası clock_wachtdog_timeout.
Minidump.

@recep

Merhabalar, ben bilgisayarı aldığım günden beri mavi ekran hatası alıyorum. Servise gönderdim yine aldım. Uzaktan bağlantıyla driver veya sorun olacak şeylere baktılar düzenlediler ona rağmen yine hata alıyorum, hatta bu yazıyı yazarken bile mavi ekran hatası aldım tekrar açtım bilgisayarı. Hatayı aldığımda ya yüzde 0 da ya da 22 de takılı kalıyor güç tuşuna uzun süre basıp tekrar açabiliyorum. Memtest86 yaptım hiçbir sorun çıkmadı, korsan yazılım da kullanmıyorum, her ürünüm lisanslı. Defalarca temiz kurulum da yaptım, orijinal sitelerinden driver güncellemesi yaptım aldığım mavi ekran hatası clock_wachtdog_timeout.
Minidump.

#Recepbaltaş @recepbaltaş bakabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• HDTune_Error_Scan_NVMe____INTEL_SSDPEKNU51 .png
    HDTune_Error_Scan_NVMe____INTEL_SSDPEKNU51 .png
    14,1 KB · Görüntüleme: 34
  • 3b787a2a-a81b-4e1f-9ea0-d081a964fe2d.jpg
    3b787a2a-a81b-4e1f-9ea0-d081a964fe2d.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 27
  • d08b9d54-b9de-4b30-adc0-e85c0e4ba74b.jpg
    d08b9d54-b9de-4b30-adc0-e85c0e4ba74b.jpg
    182,7 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

Technopat Haberler