shade_boi Hectopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 256 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mech Eng 4 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, Sistemimi boşta bıraktığım zaman veya bir güncellemeyi indirmesi için bıraktığım zaman kesinlikle mavi ekran hatası alıyorum. Aldığım hata bazen machine_check_exception bazen de clock_watchdog_timeout oluyor. Minidump dosyalarını paylaştım. Problem nerede görünüyor? Şimdiden teşekkürler. MiniDump
Arkadaşlar merhaba, Sistemimi boşta bıraktığım zaman veya bir güncellemeyi indirmesi için bıraktığım zaman kesinlikle mavi ekran hatası alıyorum. Aldığım hata bazen machine_check_exception bazen de clock_watchdog_timeout oluyor. Minidump dosyalarını paylaştım. Problem nerede görünüyor? Şimdiden teşekkürler. MiniDump
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 4 Nisan 2021 #2 Kaspersky ile tam tarama yapın zararlı olabilir. DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi - Technopat DISM komutlarını uygulayın. Artı 0 Eksi
Kaspersky ile tam tarama yapın zararlı olabilir. DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi - Technopat DISM komutlarını uygulayın.
KS KS shade_boi Hectopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 256 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mech Eng 4 Nisan 2021 #3 The G.O.A.T dedi: Kaspersky ile tam tarama yapın zararlı olabilir. DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi - Technopat DISM komutlarını uygulayın. Genişletmek için tıkla... Hocam dediklerinizi uyguladım fakat bir problem görünmüyor. Dosya Ekleri cmd.jpg 77,2 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: Kaspersky ile tam tarama yapın zararlı olabilir. DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi - Technopat DISM komutlarını uygulayın. Genişletmek için tıkla... Hocam dediklerinizi uyguladım fakat bir problem görünmüyor.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 4 Nisan 2021 #4 shade_boi dedi: Hocam dediklerinizi uyguladım fakat bir problem görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yaptın mı? Artı 0 Eksi
shade_boi dedi: Hocam dediklerinizi uyguladım fakat bir problem görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yaptın mı?
KS KS shade_boi Hectopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 256 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mech Eng 4 Nisan 2021 #5 The G.O.A.T dedi: Virüs taraması yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Virüs taraması bitti. uTorrent'i tehdit olarak algıladı fakat silmedi. Bir de adware buldu onu da karantinaya aldı. Dosya Ekleri Adsız.jpg 39,4 KB · Görüntüleme: 30 Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: Virüs taraması yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Virüs taraması bitti. uTorrent'i tehdit olarak algıladı fakat silmedi. Bir de adware buldu onu da karantinaya aldı.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 4 Nisan 2021 #6 Tamamdır. DISM komutları üstüne bir de sfc/scannow uygulayın. Mavi ekran alırsanız dump dosyanızı atın. uTorrent virüs değil zaten. Artı 0 Eksi
Tamamdır. DISM komutları üstüne bir de sfc/scannow uygulayın. Mavi ekran alırsanız dump dosyanızı atın. uTorrent virüs değil zaten.
KS KS shade_boi Hectopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 256 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mech Eng 4 Nisan 2021 #7 The G.O.A.T dedi: Tamamdır. DISM komutları üstüne bir de sfc/scannow uygulayın. Mavi ekran alırsanız dump dosyanızı atın. uTorrent virüs değil zaten. Genişletmek için tıkla... Windows Resource Protection did not find any integrity violations. Herhangi bir problem çıkmadı. Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: Tamamdır. DISM komutları üstüne bir de sfc/scannow uygulayın. Mavi ekran alırsanız dump dosyanızı atın. uTorrent virüs değil zaten. Genişletmek için tıkla... Windows Resource Protection did not find any integrity violations. Herhangi bir problem çıkmadı.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 4 Nisan 2021 #8 shade_boi dedi: Windows resource protection did not find any integrity violations. Herhangi bir problem çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kaldırıp tekrardan kullanmaya devam edin. Son olarak ise XMP kapatın açıksa. Bir süre öyle kullanın. Artı 0 Eksi
shade_boi dedi: Windows resource protection did not find any integrity violations. Herhangi bir problem çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kaldırıp tekrardan kullanmaya devam edin. Son olarak ise XMP kapatın açıksa. Bir süre öyle kullanın.
KS KS shade_boi Hectopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 256 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mech Eng 4 Nisan 2021 #9 The G.O.A.T dedi: Kaspersky kaldırıp tekrardan kullanmaya devam edin. Son olarak ise XMP kapatın açıksa. Bir süre öyle kullanın. Genişletmek için tıkla... Kaspersky yerine başka bir antivirüs kurmaya gerek yok mu? Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: Kaspersky kaldırıp tekrardan kullanmaya devam edin. Son olarak ise XMP kapatın açıksa. Bir süre öyle kullanın. Genişletmek için tıkla... Kaspersky yerine başka bir antivirüs kurmaya gerek yok mu?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 4 Nisan 2021 #10 shade_boi dedi: Kaspersky yerine başka bir antivirüs kurmaya gerek yok mu? Genişletmek için tıkla... Şimdilik yok. Artı 0 Eksi
shade_boi dedi: Kaspersky yerine başka bir antivirüs kurmaya gerek yok mu? Genişletmek için tıkla... Şimdilik yok.