CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

BERLINGHETTO

Centipat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1XWXv1EDL2BpwrKSwS2r_Ne28cGu7h_hy/view?usp=sharing
RAM
16X2 32 GB 6000MHz
SSD veya HDD modeli
CORSAIR 2 TB SSD M2
Ekran kartı
ASUS ROG STRIX 4080 SUPER OC
Anakart
ASUS TUF GAMING Z790 PLUS Wi-Fi
İşlemci
INTEL i9 14900K
Merhaba sevgili dostlarım,
Sistemimi günümüze göre çok yüksek donanımlarla topladım. Başlıkta belirtilen mavi ekran hatası almaya başladım. Format atmakta bile çok zorlandım. Bilgisayarım anakart ekranında veya masaüstünde 1-2 dk sonra veya herhangi bir oyun açtığımda direkt kilitlenip kalıyor ve aniden ya CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT mavi ekran hatası veriyor ya da kilitleniyor öylece kalıyor. Mecburen Power tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. Hatanın neden kaynaklandığını bulma şansınız var mıdır veya bir çözümü? Minidump dosya linkini paylaştım.

Sevgiler saygılar.

Yardımcı olabilecek varmı
Hiç duymadım ama belki varsa bios pilini değiştir elinde varsa parçaları tek tek değiştirerek sorunu bulmaya çalış veya en rahatı garantiye yada teknik servise ver

Bios pilini sök-tak yaptım Bios da güncelledim, Ramlerimide Değiştirdim Malesef Olmadı. Çare bulunmaz ise teknik servise göndereceğim. Teşekkürler

Not: Valorant oynarken belli zaman aralıklarında atıyor veya atmıyor, Battlfield V e giriş yaparken direkt CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hatası verip sistemim yeniden başlıyor veya önyükleme esnasında kalıyor. sonrasında kendi kendine onarıma gidiyor ve onaramayıp sistemimi çökertiyor.

İşlemci sorunlu diyorum ya dostum. İnatla anlamak mı istemiyorsun anlamadım.
Onu biliyoruz güzel kardeşim şimdi ne yapayım işlemcimi çöpe mi atayım 21k para verdiğim. ve o zamanlar böyle bir sorunun olduğunu bilmeden aldığım. Hata yaptık aldık diyelim bu işlemciyi kullanan bir sürü insan var sorunlarımıza çözüm arıyoruz burada.

Hayatında hiç iade, değişim, garanti, tüketici hakları gibi terimleri duymadın mı? Bir parça sorunluysa iş sana kalıyor senin yerine gidip tüketici haklarına başvurmamızı mı istiyorsun?

Güzel kardeşim Duydum o terimleri merak etme, ancak işim gereği gidemiyorum. Bilgisayarı oğluma aldım kolay çözülebilecek bir şey ise bilgili arkadaşların desteğiyle halledebileceğimi düşündüm. Ben de biliyorum parça sorunluysa alıp götürmeyi ama üzgünüm ki şuan bunu yapamıyorum görevim nedeniyle. Teşekkür ederim güzel yorumların için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı