Rehber ClockTuner ile işlemci silikon kalitesini öğrenme

Bronz Sample çıktı Ryzen 5 3600, undervolt yapacağım değer önerisi yapar mısınız?

Benimki Golden cıktı.

Dosya Ekleri

• ScreenShot012.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 438
Amazon Almanya'dan aldığım Ryzen 5 5600x test sonuçları. Birazdan Ryzen 7 5700x için test yapacağım.

Program bilgisayarımın içinden geçi resmen. Windows çöktü ve PC kendine sürekli restart atmaya başladı. Son anda programın dosyalarını çöp kutusuna atıp bilgisayarı kurtarabildim . Galiba işlemcim halihazırda ayarlı olduğu için olabilir mi?

@PanzerTR DIAGNOSTICS kutucuğuna tıkladığım anda C20 açıldı ve klavye fare gitti. 5 dk öyle dondu kaldı. Sonra güç tuşundan kapatmak istedim fakat işe yaramadı. PSU şalterini indirerek kapatabildim bilgisayarı. Halihazırda 3600X işlemcim 4.4 GHz sabit frekansta çalışıyor. Neden böyle oldu?

Sizde 35 dk süren test bende 5 dk civarı sürdü. Anakartta her şey default sadece RAM'lerin XMP modu açıktı. Test sırasında herhangi bir hata almadım. Test sonucumsa şu şekilde çıktı.

Dosya Ekleri

• ctr test.jpg
    263,4 KB · Görüntüleme: 366
Step 50 deyim artık 918mV a kadar düşürdü voltajı hala devam ediyor iki dakika test edip yatayım demiştim 1 saat sürdü ve ne zaman biteceğini bilmiyorum. Platin değil artık uranyum falan çıkacak yeter.

Eksiksiz her şeyi yaptım program bende çalışmıyor hiçbir şey yapamıyorum forumda da hata alan çok insan var yardım

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    168,7 KB · Görüntüleme: 252
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…