Clone Wars izlenmeden diğer Star Wars içerikleri izlenir mi?

dört_kol

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 3060 Ventus 2X 12G OC - Lexar ARES 2x8GB 3600MHz DDR4 - MSI PRO H610ME - Intel Core i3 12100F - Dexim H238SG 180 Hz Fast IPS - Kingston NV2 1TB M2 SSD - Ajazz AJ159 Pro - E-Yooso Z87 - Rampage Mandly 7.1
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Ben Star Wars ilk 6 filmi ve clone wars filmini, kış aylarında bitirdim ve şu an Star Wars serisine devam etmek istiyorum. Ama clone wars çok uzun clone Wars'ı yemek yerken veya kafa dağıtmalık izlemek istiyorum.

Clone Wars izlemeden diğer içerikler izlenir mi, anlamama durumu olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben Star Wars ilk 6 filmi ve clone wars filmini, kış aylarında bitirdim ve şu an Star Wars serisine devam etmek istiyorum. Ama clone wars çok uzun clone Wars'ı yemek yerken veya kafa dağıtmalık izlemek istiyorum.

İzlenir hocam. O kadar önemli bir yapım olduğunu düşünmüyorum.

Ayrıca çok uzun.

Sorun olmaz. Clone Wars izlediğin filmlerin dizide ayrıntılı buluşturulmuş halidir zaten. Anlamama gibi bir durum olmaz. Oldukça da kaliteli bir yapımdır, bitirmeni öneririm şimdi olmasa da.

Sorun olmaz. Clone Wars izlediğin filmlerin dizide ayrıntılı buluşturulmuş halidir zaten. Anlamama gibi bir durum olmaz. Oldukça da kaliteli bir yapımdır, bitirmeni öneririm şimdi olmasa da.
Clone Wars ve Rebels çok kafa dağıtmalık duruyor onlarında izlerim tabi teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı